5 نکته طلایی برای پخت ماهیچه به روش رستورانی

به گزارش گردش 360 به دور دنیا، ماهیچه بخش لذیذ و خالص گوشت گوسفند است که دارای خواص زیادی است؛ بعلاوه بسیار لذیذ و خوش خوراک است. ماهیچه همراه با باقالی پلو یا زرشک پلو یک غذای مجلسی است که در جشن های عروسی و مهمانی ها سرو می گردد.

5 نکته طلایی برای پخت ماهیچه به روش رستورانی

به گزارش فرادید، اگر به منوی رستوران های سنتی سری بزنید، می بینید که ماهیچه منوی اصلی این رستوران هاست که هواداران زیادی دارد. اما پخت ماهیچه به سبک رستورانی احتیاج به رعایت بعضی نکات و فوت و فن ها دارد تا بتوانید در منزل یک ماهیچه لذیذ و لطیف را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

در ادامه این مطلب طرز تهیه ماهیچه به روش رستورانی همراه با ارائه نکات مهم و فوت و فن های طلایی پخت ماهیچه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم

ماهیچه گوسفندی: یک و نیم کیلو

پیاز: 750 گرم

زعفران دم نموده غلیظ: 2 پیمانه

سیر: 2 بوته

آبلیموی تازه: 3 قاشق غذاخوری

چوب دارچین: 1 عدد

برگ بو: 4 عدد

نمک و زردچوبه: به مقدار دلخواه

طرز تهیه ماهیچه بازاری + نکات طلایی پخت ماهیچه

1 ـ نکته اول که در پخت ماهیچه اهمیت بسیار زیادی دارد، این است که حتما ماهیچه را با زعفران دم نموده مزه دار کنید و به مدت سه تا چهار ساعت بگذارید داخل یخچال بماند تا مزه دار گردد.

2 ـ نکته دوم استفاده زیاد از پیاز است. کف قابلمه یا ماهی تابه مورد نظرتان را با پیاز خلالی شده بپوشانید؛ سپس ماهیچه ها را روی پیاز ها بچینید و دوباره روی ماهیچه را با پیاز خلالی شده بپوشانید.

3 ـ برای بوگیری ماهیچه دو عدد بوته سیر را پوست کنید و همراه با برگ بو چوب دارچین دور و بر ماهیچه ها بگذارید. احتیاجی به اضافه کردن آب نیست.

4 ـ یک پیمانه زعفران روی ماهیچه بریزید و حرارت اجاق گاز را زیاد کنید. نیم ساعت بعد وقتی پیاز ها از ازیر آب انداخت و آغاز به جوشیدن کرد، حرارت اجاق گاز را کم کنید و روی درب قابلمه دمکنی بگذارید و به مدت دو ساعت و نیم ماهیچه را دم کنید.

5 ـ دو ساعت و نیم بعد درب ماهی تابه را بردارید و ماهیچه ها را زیر و رو کنید و بقیه زعفران را به آن اضافه کنید و دوباره درب قابلمه را ببندید. یک ساعت بعد نمک و کمی زردچوبه را اضافه کنید و برگ بو و چوب دارچین را از قابلمه خارج کنید. در آخر آبلیمو را اضافه کنید و بیست دقیقه دیگر زمان بدهید تا نمک و آبلیمو به خورد ماهیچه برود. در این مرحله ماهیچه خوشمزه و لذیذ شما کاملا پخته و آماده سرو است، نوش جان.

منبع: فرارو

به "5 نکته طلایی برای پخت ماهیچه به روش رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته طلایی برای پخت ماهیچه به روش رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید