طرز تهیه چیکن کوردن بلو سوخاری لذیذ و ساده با فر و بدون فر

به گزارش گردش 360 به دور دنیا، چیکن کوردن بلو یک غذای پرطرفدار و خوشمزه است که اغلب در رستوران ها و سفره های خانگی سرو می گردد.

طرز تهیه چیکن کوردن بلو سوخاری لذیذ و ساده با فر و بدون فر

به گزارش بهترین ها، این غذا از تکه های گوشت مرغ تهیه می گردد که در طعم دلپذیر و روشنی کورن فلکس (یا آرد ذرت) آغشته و سپس سرخ شده و سرو می گردد. نام کوردن به معنی سرخ کردن و بلو به معنی طبقه بندی آمریکایی اشاره دارد. چیکن کوردن بلو به عنوان یک غذای سریع و خوشمزه شناخته شده است و در روز های خاصی مانند مهمانی ها، پیک نیک ها یا یک وعده ناهار یا شام محبوب است.

بعلاوه می توانید آن را با سبزیجات تازه، سالاد، نان تست و یا حتی به صورت برگر کوردن بلو (که چیکن کوردن بلو را درون نان برگر سرو می نمایند) سرو کنید. غذای چیکن کوردن بلو معمولا با سس های مختلفی همانند سس باربیکیو، سس سویا یا سس شیرین ترش همراه می گردد. امروز در پارسی دی طرز تهیه چیکن کوردن بلو سوخاری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

مرحله اول: آماده سازی مرغ

نمک و ادویه ها را ترکیب و هر دو سمت سینه را به ادویه آغشته کنید. سینه را بین سلفون با بیفتک کوب یا وردنه بکوبید تا کاملا پهن و نازک گردد، ولی پاره نگردد. میتوانید با برشی افقی سینه را برش بزنید و به دو تکه نازک تقسیم کنید و با کمی کوبیدن هر تکه را نازک کنید یا برش را تا نزدیک خاتمه بزنید تا یک تکه بزرگ سینه داشته باشید که با کمی کوبیدن پهن گردد.

مرحله دوم: افزودن کالباس

آغاز به چیدن ورقه های کالباس روی سینه کنید. از پنیر ورقه ای مانند موزارلا، گودا یا چدار بهره ببرید و ورقه های پنیر را روی کالباس بچینید. می توانید از پنیر رنده شده دلخواه نیز بهره ببرید که در این حالت کمی پیچیدن و رول کردن سینه مشکل میگردد و کار با پنیر ورقه ای آسان تر است.

مرحله سوم: رول کردن

با یاری سلفون آغاز به رول کردن کنید و رول را کاملا در سلفون بپیچید. سلفون دو سر رول را خلاف جهت یکدیگر (به حالت شکلات پیچ) بپیچید و محکم کنید و رول را روی تخته کار حرکت دهید تا کاملا شکل بگیرد. سلفون دو سمت را به سمت مرکز کشیده و محکم گره بزنید و رول را برای 30 تا 60 دقیقه در فریزر قرار دهید و دقت کنید که نباید یخ بزند و فقط باید خوب شکل بگیرد که بتوانید آنرا برای سوخاری کردن آماده کنید.

مرحله چهارم: پخت چیکن کوردن بلو سوخاری

رول را از سلفون خارج کنید و ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ زده شده و درنهایت در پودر سوخاری بغلطانید. رول را برای 15 دقیقه در یخچال قرار دهید و در این فاصله روغن را در تابه گرم کنید. رول را در روغن داغ با شعله میانه سرخ کنید. برای پخت در فر نیز باید دما را روی 180 قرار دهید و کوردن بلو را داخل سینی چرب شده قرار دهید و برای 20 الی 25 دقیقه بگذارید تا کاملا طلایی و پخته گردد.

فوت و فن های دستور پخت چیکن کوردن بلو سوخاری

کوردن بلو را با سیب زمینی سرخ شده، پوره سیب زمینی، چیپس و گوجه و قارچ و سس دلخواه به صورت گرم سرو کنید.

می توانید سس سفید یا انواع سس های بریا سرو این غذا بهره ببرید.

پ. ن: یک سینه برای 1 تا 2 نفر کافیست. بجای کالباس می توانید از ترکیب فلفل دلمه ای رنگی و قارچ که تفت داده اید و آب آن ها کشیده شده یا از اسفناج پخته یا هویج پخته یا هر ترکیب دلخواهی بهره ببرید.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه چیکن کوردن بلو سوخاری لذیذ و ساده با فر و بدون فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن کوردن بلو سوخاری لذیذ و ساده با فر و بدون فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید