سینه مرغ سوخاری، غذای بی نظیر
به گزارش گردش 360 به دور دنیا، شما می توانید این سینه مرغ سوخاری را به تنهایی یا در کنار یک سس قارچ یا پوره سیب زمینی خوشمزه تهیه و سرو کنید.
سینه مرغ سوخاری یکی از انواع سوخاری های بسیار خوشمزه و لذیذ است. بری پخت سینه مرغ سوخاری می توانید به دو روش عمل کنید؛ می توانید سینه مرغ آغشته به مواد سوخاری را در فر یا در روغن کم سرخ کنید. سوخاری ها یکی از غذا های بسیار پرطرفدار در کل جهان هستند. تاریخچه تهیه سوخاری ها به کشور آمریکا برمی گردد و در سال 1830 در این کشور به ثبت رسیده است. با گردش 360 به دور دنیا همراه باشید تا طرز تهیه سینه مرغ سوخاری را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه سینه مرغ سوخاری
- سینه مرغ 1 عدد
- پودر سوخاری یا پانکو 1 لیوان
- آرد سفید 1 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- پیاز 1 عدد
- آب لیموترش تازه 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- زعفران نوک قاشق چای خوری
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه سینه مرغ سوخاری
مرحله اول
ابتدا باید سینه مرغ را بدون استخوان و غضروف آن را خارج نمایید تا به صورت فیله گردد. سپس برش های افقی بزنید و بین کیسه یا نایلون قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا کمی نازک و پهن گردد. با پشت چاقو هم می توانید این کار را انجام دهید.
مرحله دوم
پیاز را پوست بگیرید و خلالی درشت خرد کنید. سینه مرغ را داخل یک کاسه قرار دهید و پیاز را به همراه زعفران و ادویه ها و روغن زیتون اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سینه مرغ خوب مزه دار گردد. سپس روی کاسه را بپوشانید و 2 ساعت زمان دهید تا مرغ ها مزه دار شوند.
مرحله سوم
تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و بزنید تا از حالت لختگی خارج گردد. سپس آرد و پودر سوخاری را نیز در بشقاب های جداگانه بریزید. حالا باید سینه مرغ ها را از مواد مرینت جدا کنید. سینه مرغ را ابتدا در آرد و بعد تخم مرغ و در خاتمه پودر سوخاری بغلتانید و با دست خوب فشار دهید تا پودر سوخاری به مرغ بچسبد و سطح آن را بپوشاند.
مرحله چهارم
برای پخت در فر باید سینی را کمی چرب کنید و سینه های سوخاری شده را روی سینی قرار دهید و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بپزد. برای پخت در روغن نیز کمی روغن داخل تابه بریزید و با حرارت میانه هر دو طرف سینه مرغ را سرخ کنید. اگر به غذاهایی که با مرغ درست می گردد علاقه دارید، طرز تهیه کوکوی گیلانی با مرغ را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه سینه مرغ سوخاری
- بهتر است بعد از سرخ کردن روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.
- می توانید از مواد مرینت مختلف بهره ببرید.
- برای پخت در فر برقی و توستر دما را روی 160 تنظیم کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی تهیه کیک هویج و دارچین بدون فر را بخوانید.
منبع: پیام دلتا