کوکوی مرغ و قارچ متفاوت و خوشمزه
به گزارش گردش 360 به دور دنیا، در گزارش زیر طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش ، کوکو مرغ و قارچ یک کوکوی خوشمزه و مقوی است که از ترکیب قارچ و مرغ می توانید آن را تهیه کنید. این غذا علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد به راحتی تهیه می شود.
قارچ: 200 گرم
سیب زمینی: 200 گرم
سینه مرغ: 200 گرم
سیر: 2 حبه
پیاز: 1 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
ابتدا گوشت مرغ را به صورت آبپز می پزیم (برای دریافت بوی مرغ می توانیم از 1 پیاز یا مقداری زردچوبه استفاده کنیم) و کنار می گذاریم.
سپس سیب زمینی ها را به صورت آبپز می پزیم و پوست می گیریم و کنار می گذاریم.
در یک تابه مقداری روغن می ریزیم.
سپس پیاز و سیر را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم.
قارچ ها را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. بعد از اینکه مواد به خوبی تفت داده شد آن ها از روغن خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
یک کاسه بزرگ برای مخلوط کردن مواد کوکو انتخاب می کنیم و سیب زمینی را در آن کاملا له می کنیم.
سپس مرغ را خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
در این مرحله نمک، فلفل سیاه و ادویه های مورد نظر خود را به مایه کوکو اضافه می کنیم.
در یک ظرف جداگانه تخم مرغ را می شکنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شوند.
سپس آرد را کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم تا مخلوط آرد و تخم مرغ کاملا صاف و یکدست شود و گلوله های آرد در آن موجود نباشد.
در این مرحله مخلوط تخم مرغ و آرد را به مایه کوکو اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا مایه ای یکدست به دست باید.
در این مرحله باید کوکو را سرخ کنیم. برای این منظور تابه ای مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.
پس از اینکه روغن داغ شد مواد کوکو را به صورت یکجا مانند کوکو سبزی داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا سمت زیرین کوکو سرخ شود. سپس کوکو را برمی گردانیم تا قسمت دیگرش نیز سرخ شود سپس کوکو را سیب زمینی سرخ شده، قارچ کبابی و … تزیین و سرو می کنیم.
منبع: غذالند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان