طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن خامه ای و غلیظ به روش رستورانی

به گزارش گردش 360 به دور دنیا، سوپ سیب زمینی و بیکن یکی از پیش غذاهای سنتی برای شام جشن کریسمس یا است که معمولا روی میز پذیرایی جای ثابتی دارد. این به روش های مختلف تهیه می گردد و هواداران زیادی دارد. در این مقاله از در ، طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن را به روش اصیل به شما آموزش خواهیم داد. شما هم می توانید این سوپ را در مناسبت های خاص تهیه و نوش جان کنید.

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن خامه ای و غلیظ به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن

زمان آماده سازی مواد: 15 دقیقه

زمان مورد احتیاج برای پخت سوپ سیب زمینی و بیکن: 30 دقیقه

مقدار کالری سوپ سیب زمینی و بیکن: 506 کالری (به مقدار 1 لیوان سوپ)

مواد لازم برای تهیه سوپ سیب زمینی با بیکن

  • بیکن خرد شده: 8 ورقه
  • پیاز: 1/2 میانه
  • سیر: 2 حبه
  • کرفس: 2 ساقه
  • آب یا عصاره مرغ: 3 لیوان دسته دار فرانسوی
  • سیب زمینی: 2 عدد میانه یا درشت
  • آویشن خشک: 1/4 قاشق چای خوری
  • خامه غلیظ: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی
  • نشاسته ذرت: 1 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پنیر پارمزان و پیازچه: به مقدار دلخواه برای تزیین

مراحل طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن

برای درست کردن سوپ سیب زمینی و بیکن باید ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید. سبزیجات را خرد و بیکن را سرخ کنید. سپس آب مرغ و سیب زمینی آبپز شده و سبزیجات خرد و سرخ شده را با هم بپزید. برای مشاهده ادامه مراحل تهیه و فوت و فن های پخت آن، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

مرحله اول: سیب زمینی ها را آبپز کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ بیکن و سیب زمینی، سیب زمینی ها را بشویید و با پوست به 4 قسمت خرد کنید. آنها را در یک قابلمه بریزید و آب را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت میانه قرار دهید تا وقتی که کاملا آبپز شوند.

می توانید آنها را بخارپز هم بکنید. در این صورت مواد مغذی آن بیشتر می ماند ولی به زمان بیشتری برای آبپز شدن احتیاج خواهد داشت.

مرحله دوم: سبزیجات را خرد کنید

در این مرحله، نصف یک پیاز کامل را به صورت نگینی ریز یا خلالی باریک خرد کنید. سیرها را پوره یا له کنید. ساقه های کرفس را بشویید و به قطعات 1 یا 2 سانتی متری خرد کنید. بیکن ها را در یک تابه روی حرارت ملایم با کمی کره یا روغن قرار دهید تا ترد شوند. هر دو طرف بیکن ها را سرخ کنید. سپس آنها را بیرون بیاورید و کنار بگذارید.

مرحله سوم: سبزیجات را تفت دهید

در تابه ای که بیکن ها را سرخ نموده بودید، بدون اضافه کردن روغن، پیاز، سیر و کرفس را اضافه کنید. اجازه دهید این سبزیجات در روغن بیکن سرخ و کمی نرم شوند. حتما حرارت را روی حالت ملایم یا میانه رو به پایین تنظیم کنید. حدود 3 تا 4 دقیقه صبر کنید تا آماده شوند.

مرحله چهارم: آب مرغ و سیب زمینی را حرارت دهید

در این مرحله از طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن، آب مرغ و سیب زمینی آبپز و خرد شده و آویشن را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. به مقدار 2 بیکن را کنار بگذارید. بقیه موادی را که سرخ نموده بودید، به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید آب مرغ آغاز به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید و صبر کنید تا به مدت 10 دقیقه، سبزیجات و سیب زمینی ها در آب مرغ نرم تر شوند و بپزند.

مرحله پنجم: خامه و نشاسته را اضافه کنید

خامه غلیظ را در این مرحله هم بزنید و به سوپ اضافه کنید. سوپ را هم بزنید تا خامه داخل آن باز گردد و گلوله گلوله نگردد. سپس نشاسته ذرت را با کمی آب، در یک استکان مخلوط کنید تا حل گردد. سپس آن را در سوپ در حال جوشیدن بریزید. سوپ را با فلفل و نمک مزه دار کنید.

مرحله ششم: بقیه مواد سوپ بیکن را اضافه کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن، وقتی سوپ به غلظت کافی رسید، آنها را در کاسه سرو بریزید و ریشان را با پنیر پارمزان رنده شده، پیازچه خرد شده و بیکن هایی را که کنار گذاشته و خرد نموده اید، تزیین کنید. این سوپ کریسمسی را به صورت گرم و همراه با غذا با به عنوان شام سبک و مقوی، سرو کنید.

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن در آرام پز

برای درست کردن سوپ سیب زمینی و بیکن در آرام پز، تمام سبزیجات و سیب زمینی ها را با 2 لیوان یا سبزیجات به قابلمه آرام پز اضافه کنید. سپس حداقل 4 ساعت با حرارت ملایم بپزید. بهتر است سبزیجات را از قبل در کمی روغن تفت داده باشید. بیکن ها را هم سرخ کنید.

وقتی سوپ پخت و نرم شد، درست قبل از سرو، 2 قاشق غذاخوری کره را در یک ماهیتابه بیندازید تا ذوب گردد. سپس 1/5 لیوان دسته دار فرانسوی آرد را با آب مخلوط کنید. به آرامی آن را به 2 لیوان شیر اضافه نموده و با همزن بزنید. نشاسته و شیر مخلوط شده را چند دقیقه روی حرارت بجوشانید.

سپس نیمی از سوپ را بردارید و نیم دیگر را در مخلوط کن پوره کنید یا با گوشت کوب بکوبید. سپس هر دو قسمت سوپ را با هم ترکیب نموده و آنها را در ظرف سرو بریزید. روی سوپ را با سبزیجات دلخواه و بیکن خرد شده تزیین کنید.

فوت و فن های طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن

*سوپ سیب زمینی و بیکن یک سوپ اصالتا آمریکایی، مقوی و سیر کننده است که هم می توانید به عنوان پیش غذای مجلسی و هم به عنوان یک شام سبک از آن بهره ببرید.

* اگر بیکن ندارید، می توانید از کرامبل بیکن از قبل پخته شده در طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن بهره ببرید. قبل از پختن پیاز، کرامبل بیکن ها را در تابه ای با کمی روغن تفت دهید. این کار باعث می گردد بیکن ها، ترد و طعم دار شوند.

*اگر سوپ سیب زمینی بیکن شما آبکی بود، در 10 دقیقه پایانی پخت، به مقدار یک قاشق چای خوری پر، نشاسته ذرت را در کمی آب سرد بریزید و هم بزنید تا کاملا در آب حل گردد. سپس آن را به مواد سوپ بیفزایید.

*از عصاره مرغ یا استاک مرغ برای طعم دهی بیشتر سوپ بهره ببرید.

*برای تنوع می توانید تره خرد شده، پنیر چدار، سوسیس پخته شده یا حتی مرغ پخته و ریش ریش شده را به سوپ اضافه کنید.

*در صورت دلخواه مخلوط های دیگری مانند فلفل هالوپینو، فلفل سبز، ، ریحان خرد شده یا حتی خرد شده را به سوپ بیفزایید.

*اگر از سیب زمینی با پوست نازک (قرمز یا طلایی یوکان) استفاده می کنید، می توانید مقداری از پوست سیب زمینی ها را برای تزیین ظاهر سوپ و افزودن کمی فیبر بیشتر روی سوپ بگذارید.

*مقداری از بیکن را برای طعم دادن به سوپ اضافه کنید اما مقداری را برای تزیین روی آن نگه دارید.

سوالات متداول

چه کار کنیم که سوپ سیب زمینی و بیکن غلیظ گردد؟

استفاده از خامه غلیظ در سوپ باعث می گردد این سوپ قوام و غلظت بیشتری داشته باشد. اما به جای خامه غلیظ می توانید از شیر جوشانده و سرد شده یا خامه سبک هم بهره ببرید.

برای اینکه یک سوپ غلیظ داشته باشید، قسمتی (یا تمام) سوپ را له یا مخلوط کنید.

اضافه کردن پنیر چدار رنده شده سوپ را خامه ای می نماید.

سوپ سیب زمینی و بیکن چقدر ماندگاری دارد؟

سوپ سیب زمینی و بیکن را در کیسه های زیپ دار با برچسب تاریخ در قسمت بیرونی فریز کنید. در صورت فریز کردن، سوپ حدود 3 ماه ماندگاری دارد. دقت کنید که وقتی یخ سوپ ذوب می گردد، ممکن است بافت دانه دانه داشته باشد.

این به این خاطر است که خامه و سیب زمینی به خوبی یخ نمی زند. می توان با اضافه کردن سیب زمینی تازه، کمی خامه و چاشنی های تازه این مشکل را رفع کرد. البته در صورتی که می خواهید سوپ را فریز کنید، بهتر است به آن خامه اضافه نکنید.

این سوپ را به مدت 4 روز می توانید در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری و سرو کنید.

منابع: spendwithpennies/ simplyrecipes

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن خامه ای و غلیظ به روش رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن خامه ای و غلیظ به روش رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید