طرز تهیه بستنی تیرامیسو ???? به 2 روش بدون تخم مرغ و با تخم مرغ
به گزارش گردش 360 به دور دنیا، بستنی تیرامیسو از جمله انواع با ریشه ایتالیایی است. تیرامیسو بستنی یکی از برای پذیرایی از مهمان ها در تابستان است. شما می توانید بستنی تیرامیسو با تخم مرغ و بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ درست کنید و با دسری لوکس از مهمان ها و اعضای خانواده تان پذیرایی کنید. اما طرز تهیه بستنی تیرامیسو بیسکویتی چگونه است؟ می دانید چطور یک بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ درست کنید؟ در این مقاله از سرویس در می توانید با طرز تهیه بستنی تیرامیسو خانگی آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص روش درست کردن تیرامیسو بستنی خانگی پاسخ خواهیم داد.
طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ
مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
مواد لازم برای تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ
- قهوه دم نموده: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
- بستنی وانیلی: 1 لیتر
- شکلات: 150 گرم
- بیسکویت لیدی فینگر: به میزان لازم
مراحل طرز تهیه بستنی ترامیسو رژیمی
درست کردن بستنی ترامیسو آن هم بدون تخم مرغ یکی از ساده ترین روش های تهیه این دسر تیرامیسو خوشمزه با ریشه ایتالیایی است. شما می توانید با استفاده از مواد اولیه در دسترس و در عرض چند دقیقه به راحتی یک بستنی ترامیسو خانگی آماده کنید. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن این دسر فوق العاده لذیذ آشنا شوید.
مرحله اول؛ آماده کردن مواد بستنی تیرامیسو
در اولین مرحله از طرز تهیه بستنی تیرامیسو باید بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا نرم گردد. سپس (یا قهوه فوری) را آماده کنید و برای چند دقیقه کنار بگذارید تا خنک گردد.
مرحله دوم؛ آغشته کردن بیسکویت ها به قهوه
بعد از آماده کردن مواد بستنی تیرامیسوی خانگی باید بیسکویت های لیدی فینگر را در قهوه سرد شده فرو ببرید و سپس برای تهیه دسر کنار بگذارید. توجه داشته باشید که اگر قهوه در این مرحله گرم باشد، بیسکویت ها له می شوند.
مرحله سوم؛ آماده کردن بستنی تیرامیسو
در این مرحله از طرز تهیه تیرامیسو بستنی خانگی باید را به دو قسمت تقسیم کنید. نیمی از بستنی را با به جامانده قهوه ترکیب کنید. سپس شکلات را رنده کنید و به جای مانده بستنی را با شکلات رنده شده مخلوط کنید.
مرحله چهارم؛ ریختن بستنی تیرامیسو در قالب
حالا که بستنی ها را آماده کردید، باید یک قالب مناسب برای تهیه بستنی تیرامیسو انتخاب کنید. کف قالب یک کیسه فریزر قرار دهید. سپس ابتدا بستنی ترکیب شده را شکلات را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق خوب صاف کنید. حالا بیسکویت های لیدی فینگر را که از قبل به قهوه آغشته نموده بودید، روی بچینید و با پشت قاشق بیسکویت ها را کمی فشار دهید. حالا بستنی ترکیب شده با قهوه را روی آن بریزید و دسر را صاف کنید.
مرحله پنجم؛ قرار دادن بستنی در فریزر
بعد از آماده شدن بستنی ترامیسو ایتالیایی، باید ادامه کیسه فریزر را روی بستنی بکشید و آن را برای حدود 1 تا 2 ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی کاملاً سفت گردد.
مرحله ششم؛ سرو کردن بستنی
بعد از این که بستنی تیرامیسو شما کاملاً سفت شد، آن را از فریزر خارج کنید. با چاقو بستنی تیرامیسو را برش دهید و در ظرف مناسب بریزید. سپس روی تیرامیسو بستنی خانگی را با شکلات رنده شده و دانه های قهوه تزیین کنید و آن را میل کنید.
طرز تهیه بستنی تیرامیسو بیسکویتی با تخم مرغ
مدت زمان آماده سازی: 80 دقیقه
مواد لازم برای تهیه بستنی تیرامیسو با پنیر ماسکارپونه
- خامه قنادی: 250 گرم
- پنیر ماسکارپونه: 350 گرم
- زرده تخم مرغ: 4 عدد
- شیر عسل: 100 گرم
- آب: 300 گرم
- قهوه اسپرسو غلیظ یا قهوه فوری: 40 گرم
- شکلات چیپسی: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
- بیسکویت: به میزان لازم
مراحل طرز تهیه بستنی تیرامیسو بیسکویتی با تخم مرغ
درست کردن بستنی تیرامیسو با تخم مرغ یکی از حرفه ای ترین و خوشمزه ترین روش های آماده کردن این پرطرفدار است که طعم آن درست مثل بستنی تیرامیسوی کافی شاپ ها، بسیار متفاوت و مجذوب کننده می گردد. برای تهیه این دسر هیچ نیازی به بستنی ندارید، بلکه برای درست کردن لایه میانی این ترامیسو بستنی از پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای به همراه خامه قنادی و ترکیبات دیگر استفاده می گردد. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن بستنی تیرامیسوی خوشمزه با تخم مرغ آشنا شوید.
مرحله اول؛ قرار دادن شکر و آب روی حرارت
در اولین مرحله از طرز تهیه تیرامیسو بستنی خوشمزه با تخم مرغ باید شکر را در قابلمه بریزید و میزانی آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و آن را هم بزنید تا شکر کاملاً در آب حل گردد. زمانی که ترکیب آب و شکر آغاز به جوشیدن کرد، شعله گاز را خاموش کنید.
مرحله دوم؛ هم زدن زده تخم مرغ
حالا باید زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده تخم مرغ را آن قدر با همزن برقی بزنید تا کاملاً یکدست گردد. سپس ترکیب آب و شکر را که هنوز داغ است، به زرده تخم مرغ ها اضافه کنید.
در این مرحله به هیچ عنوان دستگاه را خاموش نکنید و همانطور که در حال هم زدن تخم مرغ ها هستید، ترکیب آب و شکر را اضافه کنید. هم نزدن تخم مرغ ها در این مرحله موجب می گردد تا زرده تخم مرغ در اثر داغی شکر و آب پخته گردد و حالت یکدست خود را از دست بدهد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک تیرامیسو شکلاتی
مرحله سوم؛ اضافه کردن پنیر به سایر مواد
در این مرحله از طرز تهیه بستنی تیرامیسو بیسکویتی باید پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای را به سایر مواد اضافه کنید. سپس همزن را روشن کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید تا کاملاً یکدست شوند.
مرحله چهارم؛ اضافه کردن شیر عسلی و خامه به سایر مواد
حال نوبت اضافه کردن شیر عسلی به مواد بستنی تیرامیسو است. شیر عسلی را اضافه کنید و مواد را با همزن ترکیب کنید. خامه قنادی شیرین شده باید برای چند دقیقه بیرون از فریزر بماند و از حالت انجماد خارج گردد. در این مرحله باید خامه نرم شده را در ظرفی جداگانه بریزید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد. بعد از این که خامه فرم گرفت، می توانید را به سایر مواد اضافه کنید دوباره مواد بستنی تیرامیسو را با همزن ترکیب کنید.
مرحله پنجم؛ اضافه کردن قهوه و شکلات به ترکیب ترامیسو
در این مرحله از طرز تهیه تیرامیسو بستنی خوشمزه باید قهوه اسپرسو یا قهوه فوری را به سایر مواد بستنی ترامیسو اضافه کنید و مواد را با لیسک هم بزنید. سپس شکلات های چیپسی را نیز داخل مواد بریزید و دوباره آن ها را مخلوط کنید.
مرحله ششم؛ ریختن مواد در قالب
برای درست کردن ترامیسو بستنی خانگی بهتر است از قالب های مربع یا مستطیلی بهره ببرید. داخل قالب یک پلاستیک یا سلفون قرار دهید. بیسکویت ها را کف قالب بچینید. سپس یک لایه از کرمی که آماده کردید، روی بیسکویت بریزید. روی آن دوباره بیسکویت بچینید و دوباره این کار را تکرار کنید. قطر بستنی در هر لایه باید حدود 2 تا 3 سانتی متر باشد.
مرحله هفتم؛ آماده شدن ترامیسو بستنی خانگی
بعد از اینکه همه مواد را در قالب ریختید، باید آن را برای حدود یک شب یا حداقل 6 ساعت در فریزر بگذارید تا کاملاً سفت گردد. در نهایت می توانید دسر ترامیسو بستنی را از قالب خارج کنید و آن را برش دهید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید. برای تزیین روی تیرامیسو بستنی می توانید از شکلات آب شده و ترافل های رنگی بهره ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تیرامیسو انبه بدون تخم مرغ
نکات و فوت و فن های طرز تهیه بستنی ترامیسو
*برای تهیه بستنی تیرامیسو با تخم مرغ می توانید از هر نوع بیسکویتی که دوست دارید بهره ببرید.
*برای تهیه بستنی تیرامیسو باید از قهوه غلیظ بهره ببرید، هر چقدر غلظت قهوه شما بیشتر باشد، بستنی تیرامیسو نیز خوش طعم تر خواهد شد.
*ترکیب شدن زرده تخم مرغ با آب و شکر داغ و هم زدن آن موجب می گردد تا زرده تخم مرغ از حالت خامی خارج گردد.
*در طرز تهیه بستنی تیرامیسو با تخم مرغ می توانید به جای استفاده از بیسکویت های معمولی از بهره ببرید.
سوالات متداول
در طرز تهیه بستنی تیرامیسو از چه نوع قهوه ای استفاده می گردد؟
برای درست کردن تیرامیسو بستنی خانگی باید از قهوه اسپرسو یا فوری غلیظ بهره ببرید.
در طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ از چه مواد اولیه ای استفاده می گردد؟
برای تهیه تیرامیسو بستنی بدون تخم مرغ باید از بستنی وانیلی، بیسکویت لیدی فینگر، شکلات و قهوه بهره ببرید.
منبع: افق کوروش