سه نوشیدنی خنک تابستانی
به گزارش گردش 360 به دور دنیا، هیچ چیز نمی تواند سریع تر از یک نوشیدنی خنک و گوارا، عطش ناشی از گرمای سوزان تابستان را فرو بنشاند. گرما و سرمای بیش از حد، هر کدام به نحوی باعث بر هم خوردن تعادل دمایی بدن می شوند. با توجه به اینکه در طول تابستان، پرتوهای خورشید با زاویه تندتری نسبت به فصل های دیگر به زمین برخورد می نمایند، اندازه انرژی که به هر نقطه از زمین منتقل می گردد، شدیدتر خواهد بود. همین امر باعث ایجاد گرمای طاقت فرسا و غیرقابل تحمل در طول تابستان می گردد. برای جلوگیری از آسیب های ناشی از گرما و جلوگیری از گرمازدگی در این فصل، مصرف نوشیدنی های خنک تابستانی می توانند به یاری ما بیایند.
گذراندن ساعات طولانی زیر پرتو سوزان آفتاب تابستانی ممکن است باعث تعریق زیاد، کم آبی بدن، سردرد و در موارد حادتر به ضعف و خستگی، اسهال و استفراغ و رنگ پریدگی منجر گردد. در چنین شرایطی، برترین کار این است که از خوراکی ها، نوشیدنی ها و میوه هایی استفاده کنیم که دمای بدن را کاهش داده و آب از دست رفته آن را جبران نمایند. نوشیدنی های تابستانی بسیار متنوع و رنگارنگ هستند و بعضی از آن ها با میوه های خاص این فصل تهیه می شوند. در ادامه این مطلب سه نوع نوشیدنی مناسب فصل تابستان را معرفی می کنیم و طرز تهیه هر یک را توضیح خواهیم داد.
نوشیدنی لیموناد هندوانه
نوشیدنی لیموناد هندوانه ظاهر شگفت انگیزی دارد و در عین حال طرز تهیه آن بسیار ساده است. این نوشیدنی یک آبمیوه تابستانی با طراوت و خنک برای بچه ها و بزرگسالان محسوب می گردد.
مواد لازم:
- هندوانه: 1 عدد بزرگ یا 2 عدد کوچک
- آب لیموترش تازه: 250 میلی لیتر
- شکر: 100 گرم
- آب گازدار: یک بطری
- لیموترش: 1 عدد (برش زده)
- برگ نعنا: 6-7 عدد
- یخ خرد شده
طرز تهیه:
- قسمت بالایی هندوانه را برش داده و با استفاده از یک قاشق بزرگ، آن را خالی کنید. هندوانه ها را خرد نموده و درون یک کاسه بریزید.
- سپس هندوانه های خرد شده را داخل مخلوط کن ریخته و آب لیمو و شکر را به آن اضافه کنید تا با هم مخلوط شوند و حالت پوره مانند به خود بگیرند.
- در این مرحله آب گازدار را به مواد اضافه کنید.
- میزانی یخ درون پوست هندوانه خالی شده ریخته و آن را با مخلوط لیموناد پر کنید. به جامانده لیموناد را با یک برش لیمو و میزانی برگ نعنا داخل لیوان سرو کنید.
- یک کاسه یخ خرد شده اضافی در کنار هندوانه قرار دهید تا افراد بتوانند به میزان دلخواهشان از آن یخ ها داخل نوشیدنی بریزند.
کاکتیل آناناس و لیمو
کاکتیل آناناس و لیمو یک نوشیدنی جادویی با حال و هوای استوایی است و نوشیدن آن لذت قدم زدن روی ماسه های سواحل مدیترانه را تداعی می نماید.
مواد لازم:
- آب آناناس: 1 پیمانه
- آب گازدار با طعم لیمو یا نوشابه اسپرایت: 2 پیمانه
- گلاب: 2 قاشق غذاخوری
- یخ خرد شده: 1 پیمانه
- آناناس: چند برش برای تزئین
- برگ نعناع: 2 عدد
طرز تهیه:
- دو لیوان بلند را انتخاب کنید. برای آغاز کار ابتدا یخ های خرد شده را درون لیوان ها بریزید.
- سپس آب آناناس را به یخ ها اضافه کنید. بعد از آن، نوشابه و گلاب را روی مواد بریزید.
- نوشیدنی را کمی هم بزنید تا تمام مواد آن با هم مخلوط شوند.
- در نهایت، لیوان نوشیدنی را با برش های آناناس، برگ های نعنا و قرار دادن یک نی داخل آن تزئین کنید.
فراپه
اگر تا به حال آیس کافی (قهوه یخ زده) درست نکردید، این دستور العمل آسان می تواند به شما یاری کند. این قهوه خامه ای خانگی با اسپرسو و شیر تهیه می گردد و یک نوشیدنی فوق العاده برای فرو نشاندن گرمای بدن در طول فصل تابستان است.
مواد لازم:
- قهوه اسپرسو (سرد): 200 میلی لیتر
- شیر کامل: 50میلی لیتر
- عسل: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- چند تکه یخ
- بستنی یا خامه زده شده برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه:
- قهوه را همراه با شیر و دو یا سه مشت یخ درون مخلوط کن بریزید. به مقدار دلخواه عسل اضافه کنید.
- مخلوط کردن مواد را تا زمانی که نوشیدنی کف کند و یخ ها کاملا خرد شوند ادامه دهید.
- در آخر، نوشیدنی تان را درون یک لیوان بریزید و در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری بستنی یا میزانی خامه زده شده به آن اضافه کنید.