تهیه ترشی هفت بیجار به روش مازندرانی

به گزارش گردش 360 به دور دنیا، ترشی هفت بیجار مازندرانی مانند دیگر ترشی ها با سرکه قرمز رنگ تهیه می گردد و همه مواد ترشی بعد از خرد شدن باید خشک و بدون آب باشد.

تهیه ترشی هفت بیجار به روش مازندرانی

ترشی هفت بیجار مازندرانی یکی از ترشی های بسیار خوشمزه و مجلسی است و شما می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. این ترشی خوش طعم را می توانید با گل کلم و لبو و سبزی های محلی مانند اوجی و لنگ درست کنید و اگر در دسترس نبود می توانید از کمی سبزی معطر یا سبزی ترشی بهره ببرید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی هفت بیجار مازندرانی

  • گل کلم 1 عدد
  • لبو 3 عدد
  • سیر 4 حبه
  • سیب ترشی 2 عدد
  • فلفل تند 2 عدد
  • سبزی معطر شمالی 250 ساطوری ریز شده
  • گلپر 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی هفت بیجار مازندرانی

مرحله اول

ابتدا گل کلم را به مقدار های مورد نظر خود خرد کنید. سپس در آب بریزید و چندین بار بشویید و روی یک دستمال تمیز بریزید تا کاملا تا خشک گردد. سیر ها را نیز پوست بگیرید و ورقه ای ریز کنید. سیب ترشی یا به زبان محلی یارمسی را نیز ورقه کنید. تمام مواد را چند ساعت روی دستمال قرار دهید تا خشک گردد. سبزی محلی هم ضروری است و آن را هم ریز کنید.

مرحله دوم

لبوها را کاملا بشویید و در قابلمه بگذارید و خوب بپزید. بعد از پختن لبو باید آن را خلالی یا مکعبی خرد کنید. بهتر است تمام مواد یک مقدار خرد شوند.

مرحله سوم

داخل یک لگن بزرگ باید گل کلم و لبو و سیر و فلفل خردشده و سیب ترشی را به هم مخلوط کنید و هم بزنید. بعد سبزی ساطوری شده را بریزید و هم بزنید. در خاتمه گلپر و نمک بزنید. سرکه را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در ادامه باید شیشه هایی را که از قبل کاملا تمیز و خشک نموده اید بردارید و از مواد ترشی داخل آن بریزید و بعد از محکم بستن در، یک ماه در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا ترشی خودش را بگیرد. این ترشی را کنار یک پلو مخلوط و 12 راه جادویی برای شفته نشدن لوبیا پلو نوش جان کنید.

نکات کلیدی در تهیه ترشی هفت بیجار مازندرانی

  • باید مواد را کاملا خشک کنید وگرنه ترشی کپک می زند.
  • می توانید از سرکه خانگی نیز بهره ببرید. نباید فراموش کنید که سرکه سفید برای تهیه این ترشی مناسب نیست.
  • سبزی اوجی و زلنگ در لهجه گیلکی همان چوچاق و خرش است و اگر هیچ کدام را در دسترس ندارید سبزی ترشی بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه کیک پیتزا در قابلمه را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "تهیه ترشی هفت بیجار به روش مازندرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه ترشی هفت بیجار به روش مازندرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید