سالاد انار و گردو یک پیش غذای مقوی
به گزارش گردش 360 به دور دنیا، با گردو به عنوان یک دانه روغنی مفید و انواع سبزیجات در کنار انار می توانیم یک سالاد خوشمزه و مقوی درست کنیم و همراه بقیه اعضای خانواده از طعم آن لذت ببریم.
با شروع فصل پاییز و رسیدن میوه های پاییزی می توانیم تنوعی خوب و خوشمزه در رژیم غذایی ایجاد کنیم و انواع غذا و پیش غذای پاییزی را تهیه کنیم. انار در فرهنگ و هنر آشپزی ایرانی جایگاه خاصی دارد. با گردش 360 به دور دنیا همراه باشید تا طرز تهیه سالاد انار و گردو را یاد بگیریم.
در بین پیش غذاهای مناسب پاییز یکی از پر هوادارترین ها سالاد انار است که به راحتی می توان با ترکیب انار و انواع سبزیجات یا دیگر مواد یک سالاد خوشمزه با آن درست کرد. گرچه سالاد فصل همواره جذابیت هایی دارد، اما گاهی تنوع هم ضروری است. خوردن انار به تنهایی فواید بسیار دارد و چون در دسته میوه های سرخ واقع شده است سرشار از آنتی اکیسدان است که باعث مقاومت بدن در برابر بیماری ها می گردد.
مواد لازم
- دانه انار 1 پیمانه
- گردو خردشده 1/2 پیمانه
- کلم بنفش کوچک 1 عدد
- پرتقال بزرگ 1 عدد
- سرکه 1 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به اندازه لازم
مواد سس
- سس مایونز نصف پیمانه
- پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری
- آب انار 2 قاشق غذاخوری
- آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری
- جعفری ریز خردشده 1 قاشق غذاخوری
- پودر گلپر نصف قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه سالاد انار و گردو
مرحله اول
پرتقال را پوست بگیرید و به صورت فیله درآورید و کنار بگذارید. کلم قرمز را ریز خرد یا رنده و آن را با سرکه، نمک و فلفل مزه دار کنید.
مرحله دوم
انار دان شده و گردو خردشده را با کلم قرمز به خوبی مخلوط کنید. سالاد را در ظرف مخصوص سرو بریزید و تکه های پرتقال را روی آن بچینید یا لابه لای سالاد قرار دهید و با سس مخصوص سالاد سرو نمایید.
طرز تهیه سس
سس مایونز و پنیر خامه ای را همراه ادویه های مخصوص سالاد انار با هم به خوبی مخلوط کنید تا یکدست گردد. جعفری را به مخلوط اضافه کنید و در سرانجام آب انار و پرتقال ترکیب شده را به تدریج اضافه کنید تا سسی صاف و یکدست داشته باشید. سس را در کنار سالاد سرو کنید یا با آن مخلوط نمایید. این سالاد را کنار کوفته فلفلی ترکیه ای نوش جان نمایید.
نکات کلیدی
- اگر دوست دارید سالاد انار و گردو داشته باشید در این صورت باید مواد غالب بر سالاد، گردو و انار باشد. از هر نوع مغز خوراکی مثل کنجد، بادام، فندق و … هم می توانید بهره ببرید.
- سالاد انار با لبو هم یکی از سالادهای خوشمزه و پر هوادار است. می توانید طبق همین دستور آن را درست کنید با این تفاوت که لبوی پخته جایگزین کلم می گردد.
- برای طعم دار کردن سالاد انار هر ماده و ادویه ای را که دوست دارید اضافه کنید؛ مانند سیر، زیره، میخک، آویشن و…
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی تهیه پیتزا با نان لواش در ماهیتابه را بخوانید.
منبع: پیام دلتا