کدام قسمت سبزیجات سم فراوری می نماید؟

به گزارش گردش 360 به دور دنیا، خبرنگاران : قسمت های سمی سبزیجات را باید شناخت.

کدام قسمت سبزیجات سم فراوری می نماید؟

سبزیجات برای بدن مفیدند اما این بدان معنا نیست که شما تمام بخش های صیفی جات و سبزیجات را مجازید مصرف کنید. برخی از قسمت های سبزیجات را نباید بخورید چون ممکن است سم زیادی در آنجا نهفته باشد.

به گزارش گردش 360 به دور دنیا ، بارها درباره خرید، نگهداری و شیوه مصرف محصولات کشاورزی و کاهش سموم آن نکاتی را خوانده ایم؛ این بار هم مروری دوباره بر این نکات و درباره پنج نوع از این محصولات داریم:

1- گوجه فرنگی

اگر قسمت های سفید رنگ در قاچ گوجه فرنگی وجود داشت حتما برای مصرف آن قسمت ها را جدا کنید و دور بریزید؛ چون سم اضافه داخل این قسمت ها تجمع یافته است.

2- خیار

برای مصرف خیار حتما پوست آن را بگیرید چون بیشتر سموم در پوست و زیر پوست تجمع دارد .

3- هویج

در قسمت انتهای هویج نیترات بیشتری تجمع پیدا می نماید. نیترات در بدن در اثر استرس و ... به نیتریت و سپس نیتروزآمین تبدیل می گردد که سرطان زاست .

4- سیب زمینی

هرچه سیب زمینی بزرگ تر باشد نیترات بیشتری دارد و سیب زمینی ریزتر سالم است . بعلاوه از خرید سیب زمینی که سبز رنگ است خودداری کنید .

5- پیاز

حتما پیاز رنگی بخرید زیرا پیاز سفید به دلیل این که آب بیشتری دارد نیترات بیشتری جذب می نماید؛ بهتر است پیاز را هم مانند سیب زمینی کوچک بخرید.

6- مغز کاهو

مغز وسط کاهو را نخورید زیرا بیشترین نیترات در این قسمت تجمع یافته است .

منبع: رکنا

به "کدام قسمت سبزیجات سم فراوری می نماید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام قسمت سبزیجات سم فراوری می نماید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید