کدام قسمت سبزیجات سم فراوری می نماید؟
به گزارش گردش 360 به دور دنیا، خبرنگاران : قسمت های سمی سبزیجات را باید شناخت.

سبزیجات برای بدن مفیدند اما این بدان معنا نیست که شما تمام بخش های صیفی جات و سبزیجات را مجازید مصرف کنید. برخی از قسمت های سبزیجات را نباید بخورید چون ممکن است سم زیادی در آنجا نهفته باشد.
به گزارش گردش 360 به دور دنیا ، بارها درباره خرید، نگهداری و شیوه مصرف محصولات کشاورزی و کاهش سموم آن نکاتی را خوانده ایم؛ این بار هم مروری دوباره بر این نکات و درباره پنج نوع از این محصولات داریم:
1- گوجه فرنگی
اگر قسمت های سفید رنگ در قاچ گوجه فرنگی وجود داشت حتما برای مصرف آن قسمت ها را جدا کنید و دور بریزید؛ چون سم اضافه داخل این قسمت ها تجمع یافته است.
2- خیار
برای مصرف خیار حتما پوست آن را بگیرید چون بیشتر سموم در پوست و زیر پوست تجمع دارد .
3- هویج
در قسمت انتهای هویج نیترات بیشتری تجمع پیدا می نماید. نیترات در بدن در اثر استرس و ... به نیتریت و سپس نیتروزآمین تبدیل می گردد که سرطان زاست .
4- سیب زمینی
هرچه سیب زمینی بزرگ تر باشد نیترات بیشتری دارد و سیب زمینی ریزتر سالم است . بعلاوه از خرید سیب زمینی که سبز رنگ است خودداری کنید .
5- پیاز
حتما پیاز رنگی بخرید زیرا پیاز سفید به دلیل این که آب بیشتری دارد نیترات بیشتری جذب می نماید؛ بهتر است پیاز را هم مانند سیب زمینی کوچک بخرید.
6- مغز کاهو
مغز وسط کاهو را نخورید زیرا بیشترین نیترات در این قسمت تجمع یافته است .
منبع: رکنا