طرز تهیه پن کیک پروتئینی

به گزارش گردش 360 به دور دنیا، پن کیک یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار است که هم به عنوان صبحانه و هم به عنوان عصرانه مصرف می گردد. پن کیک های معمولی که پودر آماده آن در بازار هست، ممکن است دارای قند و کالری زیادی باشد و برای افراد دارای رژیم غذایی لاغری مناسب نباشند. بنابراین قصد داریم طرز تهیه پن کیک پروتئینی خانگی را به شما آموزش دهیم تا علاوه بر لذت بردن از این خوراکی خوشمزه رژیم غذایی تان را رعایت کنید.

طرز تهیه پن کیک پروتئینی

مواد لازم برای تهیه پن کیک پروتئینی

  • جو پرک یک چهارم فنجان
  • پودر پروتئین یک اسکوپ
  • سفیده تخم مرغ یک دوم فنجان
  • پودر نخود یک دوم فنجان
  • پودر نارگیل یک چهارم فنجان
  • شیر بادام یا شیر کم چرب کاله خرید آنلاین یک چهارم فنجان
  • بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
  • روغن نارگیل یا روغن کنجد مقداری

طرز تهیه پن کیک پروتئینی

مرحله اول

داخل یک کاسه تمام ترکیبات را با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

داخل یک تابه تفلون، مقداری روغن نارگیل یا روغن کنجد اسپری کنید.

مرحله سوم

حرارت گاز را میانه کنید.وقتی تابه داغ داغ شد، مقداری از خمیر را داخل تابه بریزید. همان طور که حرارت گاز میانه است، منتظر بمانید تا یک سمت پن کیک بپزد. در حقیقت وقتی حباب هایی روی پن کیک ایجاد می گردد، به معنی این است که پن کیک پروتئینی ما پخته شده است.

مرحله چهارم

بنابراین با ظاهر شدن حباب، پن کیک را از طریق یک کف گیر پلاستیکی برگردانید. بعد از چند دقیقه پن کیک آماده است.

مرحله پنجم

دوباره مقداری روغن نارگیل داخل تابه اسپری کنید و به همین ترتیب با مابقی خمیر پن کیک درست کنید.

مرحله ششم

تمام پن کیک ها را داخل یک بشقاب بچینید. مقداری عسل روی آن ها بریزید. سپس از هر میوه ای که دوست دارید برای تزیین آن بهره ببرید. اگر دوست داشته باشید می توانید پن کیک ها را روی هم بچینید و لابه لای آن از عسل یا کره بادام زمینی بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پن کیک پروتئینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پن کیک پروتئینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید