طرز تهیه توپک خرما و بادام زمینی ؛ میان وعده ای انرژی زا و مقوی
به گزارش گردش 360 به دور دنیا، توپک خرما و بادام زمینی یکی از میان وعده های بسیار خوشمزه و ساده است که شما می توانید این میان وعده مقوی را برای بچه ها و خانواده تهیه کنید و از خوردن این توپک ها در کنار یک لیوان چای لذت ببرید.
به گزارش گردش 360 به دور دنیا، اگر دوست دارید یک میان وعده یا تنقلات ساده ولی مقوی و انرژی را تهیه کنید حتما این توپک را برای بچه های خود تهیه کنید؛ زیرا انرژی زا و برای روزهای سرد زمستانی و امتحانات گزینه خوبی است. این توپک خرما و بادام زمینی خیلی راحت تهیه می گردد و شما می توانید مواد را با غذاساز یا چرخ گوشت میکس کنید.
مواد لازم برای تهیه توپک خرما و بادام زمینی
بادام زمینی: یک پیمانه
خرما: 10 عدد
پودر هل: 1/2 ق چای خوری
دارچین: 1/2 ق چای خوری
پودر نارگیل یا کنجد: به اندازه لازم
طرز تهیه توپک خرما و بادام زمینی
مرحله اول: آماده سازی بادام زمینی
ابتدا باید بادام زمینی را پودر کنید. برای این کار پوست بادام زمینی را بگیرید و داخل غذاساز بریزید و بزنید تا کمی خرد گردد، ولی حالت پودر نباشد و کمی دندان گیر باشد. اگر غذاساز ندارید می توانید داخل نایلون ضخیم بریزید و با گوشتکوب دستی بکوبید تا پودر گردد.
مرحله دوم: آماده سازی خرما
داخل قابلمه اندازهی آب بریزید تا بجوش بیاید و بعد خرماها را داخل آب جوش بریزید و برای 3 دقیقه داخل آب قرار دهید و بعد آبکش کنید. روی آن آب سرد بگیرید و پوست خرما را جدا کنید و داخل غذاساز بریزید تا به صورت له شده در بیاید و در پایان هل و دارچین اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: توپک خرما و بادام زمینی
خرما پوره شده را داخل کاسه بریزید و بادام زمینی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. از مواد بردارید و در دست گرد کنید و بعد داخل پودر کاکائو و نارگیل و کنجد بغلتانید و داخل یخچال قرار دهید و بعد نیم ساعت سرو کنید.
نکات کلیدی
- می توانید مواد را بچشید و به دلخواه عسل یا شیره انگور اضافه کنید.
- می توانید پوست خرما را نگیرید و چرخ کنید.
- بهتر است از خرما کم شیرین و نرم بهره ببرید.
- می توانید توپک ها را داخل شکلات ذوب شده بزنید و بعد با ترافل تزیین کنید.
منبع: بهترین ها
منبع: همشهری آنلاین