ساندویچ مخلوط سوسیس و موزارلا

به گزارش گردش 360 به دور دنیا، مواد میانی این ساندویچ بهتر است که یک شب تا صبح در یخچال بماند، بنابراین، آن را از شب قبل برای ناهار فردا آماده کنید.

ساندویچ مخلوط سوسیس و موزارلا
  • تعداد: 12 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • 450 گرم سوسیس
  • 450 گرم گوشت چرخ نموده
  • 850 گرم گوجه فرنگی کبابی
  • 225 گرم سس گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی (پودر انواع سبزیجات معطر)
  • یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • دو عدد فلفل سبز کوچک و شیرین
  • یک عدد پیاز درشت خرد شده
  • 6 حبه سیر رنده شده
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 12 عدد نان باگت کوچک
  • 12 ورق پنیر موزارالا

طرز تهیه

1- سوسیس ها را خرد کنید و در تابه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را از تابه خارج کنید و روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن آنها گرفته گردد. در همان تابه، گوشت چرخ نموده را نیز تفت دهید و پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید. سوسیس ها را به تابه بازگردانید. گوجه فرنگی های کبابی و خرد شده را اضافه کنید، سس گوجه فرنگی، ادویه ایتالیایی، سرکه، نمک و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا مواد بجوشند. سپس، حرارت را کم کنید تا به حالت نیم جوش 30 دقیقه روی حرارت باشد تا غلیظ گردد.

2- در این فاصله، در یک تابه بزرگ، فلفل سبز، پیاز و سیر را با حرارت بالا تفت دهید تا طلایی شوند. مخلوط پیاز را به گوشت اضاف کنید و کنار بگذارید. مخلوط گوشت را پس از خنک شدن در ظرف دردار بگذارید و یک شب تا صبح در یخچال نگهدارید.

3- مخلوط گوشت را گرم کنید. نان های ساندویچی را روی کباب پز یا در فر حرارت دهید تا برشته و ترد شوند. سپس داخل آنها را با مخلوط گوشت، مخلوط سوسیس و ورقه های پنیر موزارالا پر کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 417
  • چربی: 22 گرم
  • کلسترول: 67 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 27 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • قند: 2 گرم
  • پروتئین: 22 گرم
  • سدیم: 1138 میلی گرم
  • پتاسیم: 357 میلی گرم
  • کلسیم: 222 میلی گرم
  • آهن: 3 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "ساندویچ مخلوط سوسیس و موزارلا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساندویچ مخلوط سوسیس و موزارلا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید