این کیک شکلاتی قهوه ای نیست
به گزارش گردش 360 به دور دنیا، معمولا وقتی صحبت از کیک شکلاتی به میان می آید همه انتظار کیکی قهوه ای رنگ دارند ولی با توجه به اینکه شکلات سفید هم در بازار وجود دارد این کیک شکلاتی مانند کیک های ساده کرم رنگ است.
با این کیک شکلاتی اما با رنگ روشن، خانواده را سوپرایز کنید.
1. قالب کیک مستطیل شکلی آماده نموده و کف و دیواره های آن را بعد از چرب کردن با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.
2. کره و شکلات را در ظرف گود پیرکس بریزید و به روش بن ماری ذوب کنید. به این ترتیب که در کاسه فلزی متوسطی تا نیمه آب بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید حالا ظرف حاوی کره و شکلات را روی دهانه کاسه آب در حال جوش قرار دهید و اجازه دهید کره و شکلات در اثر حرارت بخار آب ذوب شوند. البته با قاشق چوبی، مدام مواد را هم بزنید.
بعد از اینکه مایه ای شفاف و یکنواخت به دست آمد آن را کناری بگذارید تا سرد گردد.
3. بعد از اینکه مخلوط کره و شکلات از حرارت افتاد، تخم مرغ ها و پودر قند را اضافه نموده و با همزن خوب بزنید.
نکته: مراقب باشید مخلوط کره و شکلات آن قدر گرم نباشد که به محض ریختن تخم مرغ ها سفیده شان ببندد.
4. آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط نموده و دو بار از الک رد کنید. سپس برگه های زردآلو را با چاقو یا قیچی آشپزخانه ریز خرد نموده و به همراه مخلوط آرد به مخلوط شکلاتی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
5. حالا مایه کیک را در قالب بریزید و مدت 25 تا 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت یا شماره چهار بپزید.
مواد لازم برای 12 تکه:
125 گرم کره
مقداری کره
(برای چرب کردن)
175 گرم شکلات
تخته ای سفید
4 عدد تخم مرغ
130 گرم پودر قند
200 گرم آرد گندم
یک ق چ بیکینگ پودر
نوک ق چ نمک
100 گرم برگه
زردآلوی خشک
فوت وفن
پس از گذشت این مدت ممکن است احساس کنید مغز کیک خوب سفت نشده است ولی نگران نباشید. کیک را کنار بگذارید تا سرد گردد سپس روی سینی برگردانید و با چاقوی اره ای قطعه قطعه کنید.
یه جور دیگه
اگر شکلات سفید دوست ندارید می توانید آن را با شکلات شیری یا حتی شکلات تلخ جایگزین کنید. بقیه مراحل هم یکسان است.
منبع: همشهری آنلاین