گلکسی A52s در برابر آنر 50؛ نبرد میان رده های قدرتمند و خوش قیمت

به گزارش گردش 360 به دور دنیا، در این مطلب قصد داریم به مقایسه دو گوشی میان رده اما بسیار ارزشمند گلکسی A52s و آنر 50 از دو برند محبوب یعنی سامسونگ و آنر بپردازیم تا ببینیم در نهایت کدام یک گزینه بهتری است.

گلکسی A52s در برابر آنر 50؛ نبرد میان رده های قدرتمند و خوش قیمت

این روزها بازار گوشی های میان رده بسیار داغ تر از قبل شده است چرا که شرکت ها در تلاش هستند قابلیت های گوشی های پرچم دار را اندک اندک به میان رده ها اضافه کنند تا بدین ترتیب بتوانند بیشتر نظر کاربران را به خود جلب کنند. از آنجایی هم که کاربران بیشتر قدرت خرید گوشی های ارزان قیمت تر را دارند، طبیعی هم بود که بالاخره یک روز میان رده ها با قابلیت های مجذوب کنندهی راهی بازار شوند و حتی از پرچم دارها هم گزینه ارزشمندتری برای خرید به حساب بیایند.

افزایش چشمگیر قدرت پردازنده ها، کیفیت دوربین ها و نمایشگر، ظرفیت باتری و سرعت شارژر که شش بخش از اصلی ترین بخش های یک گوشی هوشمند را تشکیل می دهند باعث شده شرکت ها به راحتی بتوانند میان رده های خود را به قابلیت های بسیار خوبی مجهز کنند. برای مثال استاندارد ضد آب IP67 که روزی فقط در پرچم دارها شاهد آن بودیم اکنون به لطف حضور استاندارد IP68 در پرچم دارها، در برخی از گوشی های میان رده دیده می گردد. لرزشگیر اپتیکال که روزی رویای اضافه شدن آن به گوشی های اقتصادی تر را داشتیم اکنون در بسکمک از میان رده ها حضور دارد و پرچم دارها به نمونه های پیشرفته تر مجهز شده اند. همین بحث را می توانیم در رابطه با ظرفیت باتری، سرعت شارژ و… هم داشته باشیم.

بنابراین بازار میان رده ها اکنون بسیار داغ تر از گذشته شده است. نمونه های بسیار خوبی هم از سوی شرکت های مختلفی نظیر شیائومی، سامسونگ، هواوی، وان پلاس، ریلمی، آنر و… در بازار وجود دارند که هر یک از آن ها مشخصات فنی و قابلیت های خاص خود را دارد. اما آنچه در این مطلب قصد داریم به آن بپردازیم، مقایسه دو گوشی گلکسی A52s و آنر 50 است که هر دو واقعا محصولات ارزشمندی به حساب می آیند.

آنر که شاید خیلی ها هنوز هم آن را از هواوی جدا ندانید، سال گذشته بالاخره به خاطر فشار تحریم های آمریکا علیه هواوی که گریبان این شرکت را هم گرفته بود، از هواوی جدا شد و اکنون به صورت مستقل در بازار گوشی های هوشمند فعالیت می کند تا در نتیجه تحریمی روی آن اعمال نگردد. اکنون این شرکت گوشی هایش را بدون مشکل با پشتیبانی از سرویس ها و خدمات گوگل به فروش می رساند و عملکرد موفقی هم دارد.

سامسونگ هم گلکسی A52s را به عنوان دنباله ای برای گلکسی A52 محبوب راهی بازار کرد که در کمال تعجب محبوبیت آن از مدل قدیمی تر بیشتر شد و کاربران بسیار زیادی برای خرید آن تمایل نشان دادند. این گوشی را در واقع می توان پلی بین میان رده ها و پرچم دار دانست که تمام قابلیت های خوب را در حد و میزان های قابل قبول یا حتی فراتر از آن دارد. بنابراین انتخاب بسیار ارزشمندی هم به شمار میرود.

می پردازیم به بررسی دقیق هر دو گوشی تا ببینیم در نهایت کدام یک می تواند لقب فزونین میان رده بازار را بین آن ها، ازآن خود کند.

گلکسی A52s در مقابل آنر 50؛ تفاوت ها و شباهت ها در یک نگاه

  • هر دو گوشی در سال 2021 معرفی شده اند
  • گلکسی A52s پنل پشتی پلاستیکی دارد اما پنل پشتی آنر 50 از جنس شیشه است.
  • نمایشگر هر دو گوشی OLED و 120 هرتزی است
  • سیستم عامل پیش فرض هر دو گوشی اندروید 11 است.
  • تراشه به کار رفته در هر دو گوشی اسنپدراگون 778G است.
  • آنر 50 در یک مدل با 12 گیگابایت حافظه رم در دسترس قرار گرفته است در حالی که گلکسی A52s در نهایت 8 گیگابایت رم دارد.
  • دوربین گلکسی A52s لرزشگیر اپتیکال دارد.
  • آنر 50 از دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی بهره می برد.
  • آنر 50 از یک باتری 4300 میلی آمپر ساعتی بهره می برد و سرعت شارژر آن 66 واتی است ولی ظرفیت باتری گلکسی A52s به 4500 میلی آمپر ساعت و سرعت شارژر آن هم به 25 وات می رسد.

گلکسی A52s در مقابل آنر 50

جعبه گشایی

از آنجایی که این دو گوشی میان رده هستند، بنابراین انتظار داشتیم درون جعبه آن ها غیر از شارژر هر آنچه باید قرار داشته باشد که خوشبختانه این طور هم است. وقتی جعبه آنر 50 را باز کنید، خود گوشی، شارژر 66 واتی بسیار سریع و یک کابل USB-C به USB-A را مشاهده خواهید کرد. اما آنر پا را فراتر گذشته و درون جعبه علاوه بر موارد یادشده، هم یک قاب شفاف سیلیکونی قرار داده و هم یک هندزفری با رابط USB-C چرا که گوشی از جک 3.5 میلی متری بهره نمی برد.

در طرف مقابل کننده شرکت کره ای جعبه ای کاملا خلوت را به شما تحویل می دهد که درون آن فقط خود گوشی و شارژر سریع 25 واتی آن با یک کابل دو سر USB-C قرار دارند. غیر از این ها و البته دفترچه های راهنما، هیچ چیز دیگری درون این جعبه وجود ندارد، نه هندزفری، نه تبدیل رابط و نه حتی یک قاب سیلیکونی معمولی.

طراحی و نمایشگر

نام گوشیگلکسی A52sآنر 50
ابعاد و وزن8.4 × 75.1 × 159.9 میلی متر - 189 گرم7.8 × 73.8 × 160 میلی متر - 175 گرم
میزان نمایشگر6.5 اینچ 2400 × 1080 پیکسل6.57 اینچ 2340 × 1080 پیکسل
قابلیت های نمایشگرپنل تخت Super AMOLED با رفرش ریت 120 هرتز - نسبت نمایشگر به بدنه 84.9٪ - چگالی 405 پیکسل بر هر اینچپنل منحنی OLED با رفرش ریت 120 هرتز - نسبت نمایشگر به بدنه 89.7٪ - چگالی 392 پیکسل بر هر اینچ
جنس بدنهپنل جلو از جنس شیشه، پشت و فریم از جنس پلاستیکپنل پشت و جلو از جنس شیشه، فریم از جنس پلاستیک
استاندارد مقاومتیIP67 با مقاومت در برابر نفوذ آب در عمق یک متری به مدت 30 دقیقهاستانداردی ثبت نشده است

از لحاظ طراحی، هر دو گوشی واقعا در حد و میزان های خود عالی هستند. جز اینکه وقتی آنر 50 را در دست می گیرید، حس و حال بهتری دارید چرا که هم سبک تر است و هم اینکه پنل پشتی آن از جنس شیشه است. البته کسی نمی تواند مدعی گردد پنل پشتی که از جنس شیشه باشد لزوما نقطه قوت است چون پلاستیک در بسکمک مواقع در صورت برخورد به زمین آسیب کمتری دیده و باعث نمی گردد از ظاهر زیبای گوشی کاسته گردد اما در طرف مقابل شیشه با یک برخورد به زمین شاید بشکند. هرچند اگر از قاب محافظ استفاده می کنید، این ها خیلی اهمیتی ندارند.

روی پنل جلوی هر گوشی دوربین سلفی تعبیه شده درون حفره ای کوچک را شاهد هستیم که میزان آن در گوشی آنر اندکی بزرگ تر است. روی پنل پشتی هم ماژول های نسبتا بزرگی را شاهد هستیم که البته ماژول آنر 50 بزرگ تر به نظر می رسد. این ماژول دایره ای شکل میزبان چهار دوربین است که یکی از آن ها با سنسور 108 مگاپیکسلی در حلقه بالایی و سه تای دیگر در حلقه پایینی قرار دارند. گلکسی A52s اما طراحی کاملا شبیه به گلکسی A52 دارد. یعنی یک ماژول مستطیل شکل که سه دوربین زیر هم در یک طرف و یک دوربین و فلش در سمت دیگر در زیر هم، درون آن قرار گرفته اند.

از لحاظ رنگ بندی، گوشی آنر 50 مجذوب کنندهیت بیشتری دارد. فقط رنگ مشکی این گوشی کاملا ساده است و سایر رنگ بندی ها یک طرح خاصی هم دارند. اما گلکسی فقط چهار رنگ کاملا ساده و معمولی دارد که آن را بیشتر برای افراد ساده پسند، به انتخاب مناسبی تبدیل می کند. به صورت کلی رنگ سلیقه ای است اما نمی توان مجذوب کنندهیت بالاتر این رنگ ها را روی پنل شیشه ای آنر 50 نادیده گرفت.

یک موضوع دیگر که به مجذوب کنندهیت آنر 50 اضافه می کند، نمایشگر خمیده آن است. این قابلیت غالبا در گوشی های پرچم دار دیده می گردد و این روزها حتی سامسونگ در گوشی های پرچم دار معمولی خود هم از چنین طراحی استفاده نمی کند چرا که می خواهد این موضوع یک عامل تفاوت از لحاظ زیبایی بین پرچم داران مدل استاندارد و پلاس با اولترای آن باشد. بنابراین خوشحالیم که آنر به این موضوع دقت کرد و باعث شد زیبایی گوشی میان رده اش دوچندان گردد.

آنر 50 علاوه بر همه این ها، سبک تر، باریک تر و کم عرض تر از گلکسی A52s است اما میزان کلی آن فقط 0.01 میلی متر بلندتر از کهکشانی سامسونگ است. این در حالی است که میزان نمایشگر آن حدودا 0.7 اینچ بزرگ تر هم هست. این یعنی آنر در کاهش حاشیه قسمت بالا و پایین نمایشگر عملکرد بسیار بهتری از سامسونگ داشته است و آنر 50 از این حیث هم به رقیب فزونی دارد. از لحاظ خوش دست بودن اما هر دو گوشی به واسطه میزان تقریبا برابری که دارند مسئله ای ایجاد نمی کنند. اما کننده آنر به طرز محسوسی باریک تر است که شاید باعث گردد اندکی خوش دست تر به نظر برسد.

روی فریم دو گوشی هم جز کلید پاور و کلیدهای کنترل کننده صدا چیز دیگری دیده نمی گردد. البته گلکسی A52s در بخش پایینی خود یک حفره به عنوان جک 3.5 میلی متری هم دارد در حالی که آنر 50 از آن بی بهره است. شما می توانید این دو گوشی را از تمامی زوایا در پایین مشاهده کنید.

در طرف مقابل گلکسی A52s اگرچه بدنه پلاستیکی دارد اما از استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP67 هم بهره می برد تا بدین ترتیب به طور کامل در برابر نفوذ آب و گرد و غبار مقاوم باشد. روی پنل جلویی این گوشی از پوشش محافظ گوریلاگلس 5 استفاده شده در حالی که چنین چیزی را در کننده شرکت چینی شاهد نیستیم. بنابراین به نظر می رسد بحث مقاومت که باشد، کهکشانی سامسونگ دست بالا را دارد.

می رسیم به نمایشگر، جایی که امتیازات کاملا پخش می گردد. اگرچه سامسونگ گوشی خود را به نمایشگری با اندک وضوح بیشتر مجهز کرده که چگالی تصویر هم در آن بالاتر است اما بخش بیشتری از پنل جلوی نمایشگر آنر را نمایشگر باکیفیت آن تشکیل داده است که این می تواند امتیاز بزرگ تری باشد چرا که کیفیت نمایشگر هر دو اصلا تفاوت خاصی در عمل ندارد. به خصوص اینکه پنل هر دو گوشی OLED و رفرش ریت آن ها هم 120 هرتزی است. بنابراین به نظر می رسد در این بخش کاملا کاربر باید تصمیم بگیرد که چه می خواهد. نمایشگری با اندک وضوح و چگالی بیشتر یا نمایشگری با نسبت نمایشگر به بدنه بیشتر، حاشیه کمتر و البته گوشه های منحنی؟

صحبت از رفرش ریت 120 هرتز که شد باید این نکته را هم اشاره کنیم که گلکسی A52s دو گزینه 60 یا 120 هرتز را روبه روی شما قرار می دهد که با فعال کردن هر کدام از آن ها، نمایشگر گوشی شما در تمام حالت ها روی آن ها ثابت می ماند. اما در آنر 50، 60 هرتز که ثابت است اما وقتی رفرش ریت روی 120 هرتز قرار می گیرد، ثابت نیست و در مواقعی که با نمایشگر تعامل نداشته باشید روی 90 هرتز قرار می گیرد. این موضوع باعث می گردد در مصرف انرژی، کننده آنر از لحاظ تئوری عملکرد بهتری داشته باشد. به خصوص اینکه در هنگام پخش ویدیو از یوتیوب، نتفلیکس و ویدیوهای گالری، رفرش ریت در هر صورت به 60 هرتز کاهش پیدا می کند در حالی که در گلکسی A52s همه چیز به اجبار روی 120 هرتز قرار می گیرد در حالی که اصلا برخی از اپلیکیشن ها از چنین رفرش ریتی پشتیبانی نمی کنند.

طول عمر باتری

نام گوشیگلکسی A52sآنر 50
ظرفیت باتری4500 میلی آمپر ساعت4300 میلی آمپر ساعت
شارژر25 واتی66 واتی
شارژر درون جعبهدارددارد
مقدار شارژدهی
نام گوشیگلکسی A52sآنر 50
پخش ویدیو19 ساعت و 29 دقیقه18 ساعت و 55 دقیقه
وب گردی12 ساعت و 38 دقیقه15 ساعت و 56 دقیقه
تماس صوتی35 ساعت و 20 دقیقه34 ساعت و 23 دقیقه

از لحاظ طول عمر باتری، گلکسی A52s به لطف بهره مندی از باتری بزرگ تر، روی کاغذ باید عملکرد بهتری داشته باشد. اما با توجه به بررسی های اجرا شده، متوجه شدیم در عمل هر دو گوشی تقریبا عملکرد یکسانی در انجام کارهای مختلف دارند و اگر در یک بخش، یکی از دیگری بهتر باشد، در بخش دیگر گوشی دیگر بهتر ظاهر می گردد. به طور کلی عملکرد بهتر گلکسی بیشتر در برقراری تماس و پخش ویدیو دیده می گردد، در غیر این صورت در پخش ویدیو، کننده آنر با اختلاف زیادی عملکرد بهتری دارد. البته باید توجه داشته باشید که در وب گردی، آنر 50 با این امتیاز تماما روی رفرش ریت 60 هرتز قرار داشت. بنابراین دستیابی به چنین مقدار ساعتی برای آن خیلی دور از انتظار نبود. به صورت کلی وب سایت GSMArena به گلکسی A52s و آنر 50 از لحاظ طول عمر باتری امتیاز 113 و 100 ساعت را داده است.

در زمینه سرعت شارژ اما ورق به کلی بر می گردد. تعجبی ندارد که آنر 50 به لطف بهره مندی از شارژر 66 واتی بسیار سریعی که دارد می تواند خیلی زودتر از گلکسی A52s شارژ گردد اما سرعت شارژر 25 واتی سامسونگ هم اصلا پایین نیست. نباید لزوما به تفاوت فاحش بین دو شارژر به عنوان عاملی برای تفاوت چشمگیر سرعت شارژ شدن نگاه کرد اما در این مقایسه، گویا نیم ساعتی تفاوت وجود دارد. به صورت کلی طبق بررسی های اجرا شده، آنر 50 در مدت 30 دقیقه 61٪ و در مدت 54 دقیقه هم به صورت کامل شارژ می گردد. در صورتی که گلکسی A52s در مدت 30 دقیقه حدود 53٪ و در مدت 1 ساعت و 28 دقیقه به صورت کامل شارژ می گردد.

بلندگو

این روزها گوشی های میان رده و یا حتی اقتصادی هم به بلندگوهای استریو مجهز می شوند که متأسفانه فقط گوشی گلکسی A52s از این قابلیت مجذوب کننده بهره می برد. در نتیجه بین کیفیت، شفافیت و بلندی صدای دو گوشی تفاوتی وجود دارد که باعث می گردد کهکشانی سامسونگ به شکل محسوسی بهتر باشد. طبق بررسی های اجرا شده، گلکسی A52s توانست در مجموع عملکرد بهتری در پخش محتوای صوتی از خود به نمایش بگذارد. از جمله قابلیت های این گوشی هم می توان به دالبی اتموس، دالبی اتموس برای بازی جهت گرفتن صدای پا، اکولایزر پیشرفته و… اشاره کرد.

شما می توانید فایل صوتی مربوط به آنر 50 (اولی) و A52s (دومی) را در زیر پخش کنید تا متوجه بهتر بودن کیفیت در گوشی سامسونگ شوید. همچنین باید به این موضوع هم اشاره داشته باشیم که وب سایت GSMArena به گلکسی A52S در این بخش نمره خوب و به آنر 50 هم نمره میانه داده است.

سیستم عامل، رابط کاربری و سخت افزار

نام گوشیگلکسی A52sآنر 50
سیستم عاملاندروید 11اندروید 11
رابط کاربریOne UI 3.1Magic UI 4.2
مقدار پشتیبانی نرم افزاریسه سالدو سال
پردازندهاسنپدراگون 778G - با لیتوگرافی 6 نانومتری - چهار هسته از نوع Cortex-A78 با فرکانس 2.4 گیگاهرتز و چهار هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس 1.9 گیگاهرتز - گرافیک آدرنو 642Lاسنپدراگون 778G - با لیتوگرافی 6 نانومتری - چهار هسته از نوع Cortex-A78 با فرکانس 2.4 گیگاهرتز و چهار هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس 1.8 گیگاهرتز - گرافیک آدرنو 642L
حافظه داخلی / رم4/128، 6/128، 6/256، 128/8، 8/256 گیگابایت6/128، 8/128، 8/256، 12/256 گیگابایت
پشتیبانی از کارت حافظه جانبیدارد - مشترک با درگاه سیم کارت دومندارد

نرم افزار

در بخش نرم افزار، هر دو گوشی واقعا عالی هستند و تمام نیازهای روزانه کاربران را برطرف می کنند. البته که تفاوت هایی وجود دارد که باعث می گردد کاربران یکی را بر دیگری ترجیح دهند اما در مجموع باید بگوییم ضعف خاصی در استفاده روزمره مشاهده نخواهید کرد. اما نگاه کوتاهی خواهیم داشت به تصاویری از محیط نرم افزاری و همچنین یک سری از قابلیت ها تا ببینیم کدام محصول در نگاه اولیه جالب تر به نظر می رسد.

با آنر 50 شروع می کنیم. محصولی که اگرچه خارج از نظارت هواوی ساخته شده اما رابط کاربری آن کاملا حس و حالی مشابه با EMUI 12 هواوی دارد. البته این شباهت ها بیشتر ظاهری هستند، به خصوص در طراحی آیکون ها، تم، پیش فرض های نمایشگر همیشه روشن و… که همه آن ها بخشی از ظاهر و جلوه های بصری هستند. اما از لحاظ قابلیت های کاربردی و مجذوب کننده، این رابط واقعا در مقابل EMUI حرفی برای گفتن ندارد.

با این حال آنر تلاش کرد تمام قابلیت های اندروید 11 را حداقل در آن قرار دهد که از جمله می توان به اجازه دسترسی یک باره، حباب های اعلانات، کنترل رسانه در بخش اعلانات و گروه بندی مکالمه های اپلیکیشن های پیام رسان در بخش اعلانات اشاره کرد. جز این ها، باید بگوییم تمام قابلیت های درون این رابط مشابه اندروید استوک است با این تفاوت که آن جلوه ساده اندروید را ندارد و اندکی شخصی سازی شده است.

یک سری از اپلیکیشن ها هم نظیر گالری، تلفن، آب و هوا، ماشین حساب، مدیریت فایل، نوت پد و… به صورت پیش فرض برای گوگل نیستند اما از تمام اپلیکیشن ها و خدمات این شرکت آمریکایی در آنر 50 به صورت کامل پشتیبانی می گردد و جای نگرانی از این بابت نیست. همچنین یک سری اپلیکیشن از پیش نصب شده هم وجود دارد که می توانید آن ها را حذف کنید.

برخلاف EMUI 12، این بار پنل اعلانات و تنظیمات سریع به دو بخش تقسیم نشده اند بلکه در یک منو به صورت عمودی قرار می گیرند. یک سری ضعف هایی هم در این بخش وجود دارد که از جمله مهم ترین آن می توان به نبود امکان دسترسی به پنل تنظیمات سریع با سوایپ به پایین از هر بخش نمایشگر و همچنین نبود گزینه کنترل اتوماتیک روشنایی اشاره کرد. بدین ترتیب کاربر باید حتما وارد تنظیمات کلی دستگاه گردد تا بتواند این گزینه را فعال یا غیبرطرفال کند.

همچنین در منوی اصلی هم وقتی روی هر اپلیکیشن نگه می دارید، فقط گزینه حذف (Uninstall) نمایان می گردد بنابراین برای دسترسی به گزینه های بیشتر باید حتما وارد تنظیمات و بخش اپلیکشن ها شوید. نکته مثبت قضیه اما ژست های جالبی هستند که در این گوشی وجود دارند نظیر بلند کردن گوشی برای پاسخ به تماس یا برداشتن گوشی برای روشن کردن نمایشگر آن. همچنین به سرعت بسیار بالا و بهینه بودن رابط Magic UI هم باید به عنوان یک نقطه قوت بزرگ اشاره کنیم. البته در کل به نظر می رسد این رابط هنوز کار ناتمام زیادی دارد و آنر باید آن را با قابلیت های بیشتر آپدیت کند. در غیر این صورت نمی تواند در مقابل فزونین های این زمینه که سامسونگ یکی از آن هاست دوام چندانی داشته باشد.

در گلکسی A52s به لطف بهره مندی از رابط One UI، آن قدر ویژگی زیادی وجود دارد که شاید در طول مدت ها استفاده از خیلی های شان حتی یادتان نباشد که استفاده کنید. به طور کلی هر ضعفی که در رابطه با رابط آنر 50 در بالا اشاره کردیم، در One UI نه تنها وجود ندارد بلکه یک قابلیت فوق العاده عالی هم برای آن در نظر گرفته شده است. اگرچه رابط سنگین شرکت کره ای گهگاهی لگ می زند اما این را پای ضعف سخت افزاری نگذارید چون کاملا طبیعی است.

در گوشی سامسونگ می توانید پنل اعلانات را با سوایپ به پایین از هرجای نمایشگر مشاهده کنید (این گزینه باید در تنظیمات فعال گردد)، با نگه داشتن روی آیکون هر اپلیکیشن به قابلیت هایی نظیر حذف، اضافه کردن به خانه، انتخاب، اطلاعات آن برنامه در تنظیمات و حتی میان برهای آن هم دسترسی داشته باشید که واقعا عالی است. همه این ها در کنار تعهد سه ساله سامسونگ برای پشتیبانی از این گوشی آن هم به صورت نرم افزاری باعث شده آنر 50 از لحاظ قابلیت نرم افزاری و همچنین پشتیبانی، در مقابل رقیب حرف خاصی برای گفتن نداشته باشد. لازم به ذکر است دقیقا نمی دانیم آنر گوشی هایش را چه مدت آپدیت می کند اما به نظر می رسد برای آنر 50 باید آپدیت دوساله سیستم عامل را ببینیم.

سخت افزار

در بخش سخت افزار، هر دو گوشی از یک پردازنده بهره می برند اما هسته های کم مصرف Cortex-A55 در کننده سامسونگ، روی فرکانس 1.9 گیگاهرتز تنظیم شده اند در حالی که این مقدار در رقیب به 1.8 گیگاهرتز می رسد که البته در عمل خیلی تفاوت فاحشی را به خاطر این موضوع شاهد نخواهیم بود چرا که نوع به کارگیری نرم افزار از سخت افزار است که اهمیت دارد. برای اطمینان از قدرت سخت افزاری این محصولات، می توانید تست های بنچمارک مربوط به هر دو گوشی را در زیر مشاهده کنید.

گیک بنچ (فقط بررسی سرعت پردازنده)
نام گوشیگلکسی A52sآنر 50
تک هسته ای771787
چند هسته ای28012971
AnTuTu (بررسی عملکرد کلی گوشی در زمینه های مختلف)
نام گوشیگلکسی A52sآنر 50
امتیاز کلی506432470348
GFX Manhattan ES 3.0 (بررسی قدرت گرافیک - offscreen، کیفیت گرافیکی ارائه شده از طریق نمایشگر در نظر نیست)
نام گوشیگلکسی A52sآنر 50
امتیاز5656
GFX Manhattan ES 3.0 (بررسی قدرت گرافیک - onscreen، کیفیت گرافیکی ارائه شده از طریق نمایشگر مد نظر است)
نام گوشیگلکسی A52sآنر 50
امتیاز4948

به صورت کلی با در نظر گرفتن نتایج مختلف از تست های مختلف، می توانیم این اطمینان را به شما بدهیم که هر دو گوشی دقیقا به شکل مشابهی نیاز شما را برطرف خواهند کرد. در واقع هر کاری که آنر 50 بتواند انجام دهد، گلکسی A52s هم قطعا از انجام آن برخواهد آمد. بنابراین تفاوتی بین دو محصول وجود ندارد مگر اینکه دو گوشی را با دو مقدار مختلف رم بررسی کنیم.

دوربین

نام گوشیگلکسی A52sآنر 50
دوربین اصلی64 مگاپیکسلی با گگرددگی دیافراگم f/1.8 - سنسور 1/1.7 اینچی و میزان پیکسل 0.8 میکرومتر - دارای لرزشگیر اپتیکال - خروجی 16 مگاپیکسلی (ترکیب پیکسلی 4 به 1)108 مگاپیکسلی با گگرددگی دیافراگم f/1.9 - سنسور 1/1.52 اینچی و میزان پیکسل 0.7 میکرومتر - خروجی 12 مگاپیکسلی (ترکیب پیکسلی 9 به یک)
دوربین دومفوق عریض 12 مگاپیکسلی با گگرددگی دیافراگم f/2.2 و زاویه دید 123 درجه ای، پشتیبانی از حالت شبفوق عریض 8 مگاپیکسلی با گگرددگی دیافراگم f/2.2 و زاویه دید 123 درجه ای
دوربین سومماکرو 2 مگاپیکسلی با گگرددگی دیافراگم f/2.4ماکرو 2 مگاپیکسلی با گگرددگی دیافراگم f/2.4
دوربین چهارمسنجش عمق 2 مگاپیکسلی با گگرددگی دیافراگم f/2.4سنجش عمق 2 مگاپیکسلی با گگرددگی دیافراگم f/2.4
کیفیت فیلم برداری4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه، 1080P با سرعت 30/60 فریم بر ثانیه4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه، 1080P با سرعت 30/60 فریم بر ثانیه
دوربین سلفی32 مگاپیکسلی با گگرددگی دیافراگم f/2.232 مگاپیکسلی با گگرددگی دیافراگم f/2.2
کیفیت فیلم برداری4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه، 1080P با سرعت 30/60 فریم بر ثانیه1080P با سرعت 30 فریم بر ثانیه

روی کاغذ، جز دوربین اصلی، سایر دوربین ها تفاوت فاحشی با یکدیگر ندارند. باز هم می گوییم، مگاپیکسل نباید شما را به اشتباه بیاندازد که فکر کنید حتما کیفیت عکاسی یا فیلم برداری یک گوشی لزوما به خاطر بهره مندی از دوربین با مگاپیکسل بیشتر، بهتر است. اما قطعا یک سری تفاوت هایی بین دو گوشی وجود خواهد داشت. در زمینه عکاسی فوق عریض هم روی کاغذ فزونی با کننده سامسونگ است. حال باید دید در عمل چه پیش خواهد آمد. سایر دوربین ها نظیر سلفی، ماکرو و سنجش عمق کاملا مشخصات برابری دارند با این تفاوت که دوربین سلفی آنر فقط می تواند در وضوح FHD و با سرعت 30 فریم بر ثانیه فیلم برداری کند در حالی که دوربین سلفی به کار رفته در گوشی گلکسی A52s می تواند عملکردی مثل دوربین اصلی از خود به نمایش بگذارد.

رابط کاربری دوربین آنر و سامسونگ کاملا ساده است و هیچ پیچیدگی خاصی ندارد. جز اینکه کننده کره ای ها اندکی قابلیت های مجذوب کننده تر نظیر Single Take را هم با خود به همراه دارد. هر دو گوشی هم از حالت شب پشتیبانی می کنند تا در محیط های کم نور به کمک کاربر بیایند. حال تصمیم شماست که با بررسی تصاویر زیر، ببینید کدام محصول انتظارات شما را بهتر برآورده می کند.

دوربین اصلی

دوربین فوق عریض

دوربین سلفی

لازم به ذکر است دوربین 108 مگاپیکسلی آنر 50 در حالت پیش فرض با ترکیب 9 پیکسل به یک پیکسل، تصاویری با خروجی 12 مگاپیکسل ثبت می کند در حالی که کننده سامسونگ از ترکیب پیکسلی 4 به 1 استفاده می کند و خروجی 16 مگاپیکسلی را ارائه می دهد. همچنین دوربین فوق عریض گلکسی A52s هم توانایی ضبط ویدیو با کیفیت 4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه را داراست در حالی که کننده آنر با دوربین فوق عریض خود فقط می تواند با همین سرعت در وضوح 1080P فیلم برداری کند که فزونی کاملا محسوس کننده سامسونگ را نشان می دهد.

در فیلم برداری هم عملکرد هر دو گوشی واقعا عالی بود. به خصوص گلکسی A52s که به لطف بهره مندی از لرزشگیر هم در دوربین اصلی و هم در دوربین فوق عریض، نتایج شگفت انگیزی را ثبت کرد. عملکرد لرزشگیر الکترونیکی آنر 50 هم بسیار عالی است و می تواند تمام لرزش های ناشی از راه رفتن را هم خنثی کند. ویدیو اول، آنر 50 در وضوح 4K با لرزشگیر الکترونیکی، ویدیو دوم، گلکسی A52s در همین وضوح، ویدیو سوم، گلکسی A52s با دوربین فوق عریض در وضوح 1080P با حالت های مختلف لرزشگیر، ویدیوی چهارم، آنر 50 با دوربین فوق عریض در همین وضوح با سرعت 30 فریم بر ثانیه.

نتیجه گیری

به صورت کلی هم گلکسی A52s و هم آنر 50 دو مدل از فزونین میان رده های حال حاضر به حساب می آیند که می توانید آن ها را در بازه قیمتی 10 تا 12 میلیون تومان خریداری کنید. اما قطعا یک سری تفاوت ها بین این دو وجود دارد که شاید باعث گردد یکی را بر دیگری ترجیح دهید.

اگر در پی محصولی زیبا، خوش ساخت و خوش دست، قدرتمند، با دوربین اصلی باکیفیت، شارژر بسیار سریع و با نمایشگر منحنی هستید و همچنین می خواهید درون جعبه هندزفری و قاب سیلیکونی رایگان دریافت کنید، آنر 50 فزونین گزینه خواهد بود. اما اگر غنی بودن رابط کاربری، طول عمر باتری، مدت زمان پشتیبانی نرم افزاری، کیفیت فیلم برداری، لرزشگیر اپتیکال، دوربین سلفی بهتر و البته محصولی با بدنه پلاستیکی مد نظر شماست، گلکسی A52s می تواند گزینه بهتری باشد. به صورت کلی هم می توان نقاط ضعف و قدرت هر گوشی را در زیر دسته بندی کرد.

نقاط قوت گلکسی A52s

  • رنگ بندی متنوع، کیفیت ساخت بالا، استاندارد ضد آب IP67 و پوشش محافظ گوریلاگلس 5
  • نمایشگر AMOLED باکیفیت با رفرش ریت 120 هرتز
  • طول عمر مناسب باتری و پشتیبانی از شارژر 25 واتی سریع درون جعبه
  • کیفیت صدای عالی
  • بهره مندی از رابطی سریع، بهینه و غنی از قابلیت
  • پشتیبانی نرم افزاری سه ساله و امنیتی چهارساله
  • تراشه قدرتمند اسنپدراگون 778G با عملکرد عالی در انجام کارهای مختلف
  • دوربین های باکیفیت به خصوص دوربین اصلی با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال
  • پشتیبانی دوربین فوق عریض از حالت شب
  • پشتیبانی از جک 3.5 میلی متری
  • فیلم برداری 4K با دو دوربین اصلی و فوق عریض در هر مقدار زوم

نقاط ضعف گلکسی A52s

  • قیمت بالا در مقایسه با گزینه های دیگر در بازار
  • عملکرد ناپایدار دوربین های گوشی در نمایش رنگ ها
  • عملکرد ناپایدار دوربین سلفی در شرایط مختلف

نقاط قوت آنر 50

  • رنگ بندی متنوع، کیفیت ساخت بالا
  • طراحی خیره کننده
  • نمایشگر OLED باکیفیت با رفرش ریت 120 هرتز
  • طول عمر مناسب باتری و پشتیبانی از شارژر 66 واتی سریع درون جعبه
  • وجود هندزفری و قاب درون جعبه
  • تراشه قدرتمند اسنپدراگون 778G با عملکرد عالی در انجام کارهای مختلف
  • دوربین اصلی قدرتمند
  • فیلم برداری 4K با دوربین اصلی

نقاط ضعف آنر 50

  • قیمت بالا در مقایسه با رقبای ارزشمندتر
  • بهره مند نبودن از بلندگوی استریو
  • پشتیبانی نکردن از جک 3.5 میلی متری
  • برخوردار نبودن از استاندارد ضد آب و گرد و غبار
  • رابط کاربری ضعیف و خالی از قابلیت های مجذوب کننده و کاربردی
  • عملکرد نه چندان خوب دوربین فوق عریض
منبع: دیجیکالا مگ

به "گلکسی A52s در برابر آنر 50؛ نبرد میان رده های قدرتمند و خوش قیمت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گلکسی A52s در برابر آنر 50؛ نبرد میان رده های قدرتمند و خوش قیمت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید