طرز تهیه مرحله به مرحله لازانیای مرغ و خامه

به گزارش گردش 360 به دور دنیا، با دستور پختی که در این مطلب می خوانید اطمینان داشته باشید لازانیای شما خوشمزه تر از همواره خواهد شد.

طرز تهیه مرحله به مرحله لازانیای مرغ و خامه

به گزارش گردش 360 به دور دنیا به نقل از دوات آنلاین

مواد لازم برای لازانیا با مرغ و خامه

4 تا 6 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان

4 تا 6 قاشق چایخوری نمک

4 تا 6 قاشق چایخوری فلفل سیاه

4 تا 6 قاشق چایخوری پودر سیر

4 قاشق غذاخوری روغن کانولا

3 حبه سیر رنده شده

نصف یک عدد پیاز سفید خرد شده

2 پیمانه خامه پرچرب

نصف پیمانه پنیر پارمسان

1 پیمانه جعفری خرد شده

10 تا 12 عدد نودل لازانیا

2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

6 ورقه بیکن پخته و خرد شده

دستور پخت لازانیا در فر

1- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2- سینه های مرغ را از عرض دو نیم کنید تا نازک شوند. روی هر دو طرف هر کدام از نیمه ها یک قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر بریزید.

3- روغن را در یک تابه عظیم داغ کنید. مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا هر دو طرف همه تکه ها کاملا طلایی گردد. بقیه مراحل پخت در فر انجام خواهد گرفت.

4-مرغ ها را کنار بگذارید، سیر و پیاز را درون روغن ریخته و تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.

5- خامه را اضافه نموده و هم بزنید تا بجوشد. سپس پارمسان و جعفری را اضافه کنید.

6- آن ها را به مدت 1 دقیقه بپزید. سپس از روی حرارت بردارید.

7- یک چهارم از مخلوط خامه ای را کف ظرف پیرکس بریزید.

8- نودل های لازانیا را کف آن بچینید تا همه سطح را پوشش دهند. نیمی از سس خامه را روی آن ها بریزید.

9- مرغ ها را روی سس چیده و نیمی از پنیر موزارلا، بیکن سرخ شده و جعفری خرد شده را روی آن ها بریزید.

10-مراحل ذکر شده را دوباره تکرار کنید.

11- سپس لازانیا را به مدت 25 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیرها آب شده و سطح آن ها طلایی گردد.

12- به مدت 15 دقیقه آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس برش داده و سرو کنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه مرحله به مرحله لازانیای مرغ و خامه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرحله به مرحله لازانیای مرغ و خامه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید