4 روش برای بهبود بخشیدن به صدای تلویزیون های خانگی

به گزارش گردش 360 به دور دنیا، در هنگام خرید تلویزیون در بیشتر مواقع ممکن است به کیفیت تصویر توجه کنید و از کیفیت صدا غافل شوید، به همین علت پس از آنکه تلویزیون را نصب و مورد استفاده قرار دادید، متوجه شوید کیفیت مناسبی از جهت صدا ندارد. بعلاوه ممکن است از تلویزیون های معمولی خود بهره ببرید و در پی راه هایی برای بالاتر بردن کیفیت صدا در آنها باشید. در ادامه کوشش نموده ایم بعضی از این روش ها را با هم آنالیز کنیم.

4 روش برای بهبود بخشیدن به صدای تلویزیون های خانگی
  1. تلویزیون نو بخرید

ساده ترین راهی که می توانید تلویزیونی با کیفیت صدا و البته تصویر بهتر داشته باشید، خرید تلویزیون های نو است که البته همگی به سمت هوشمند شدن هم رفته اند. در تلویزیون های نو کیفیت تصویر تا 4k ارتقا یافته است، بدین معنی که شما می توانید تصاویر را چهار برابر با رزولوشن (وضوح) بیشتر نسبت به تلویزیون هایی با کیفیت تصاویر full HD ببینید. بعلاوه کیفیت صدا در آن بیشتر شده است، توان صدا در بلندگوهای آنها بالاتر رفته و از فرمت های نو صوتی مانند DTS پشتیبانی می نماید.

در حال حاضر تلویزیون های سامسونگ در ابعاد 32 تا 85 اینچ در ایران، مدل های بسیار خوبی از انواع تلویزیون های نو را ارائه می نمایند که با کیفیت تصاویر متعدد و صدای عالی در بازار وجود دارند و شما می توانید آنها را در رنج قیمتی متفاوتی بخرید.

  1. منو صدای تلویزیون را تغییر دهید

ممکن است تا به امروز از کیفیت صدای تلویزیون خود راضی بوده باشید و در اثر اتفاقی که خودتان هم نمی دانید به چه علت بوده است، افت شدید کیفیت را در صدای تلویزیون تجربه کنید. در این حالت اولین عاملی که به ذهنتان خطور می نماید، آنالیز دوباره منو صدا در تلویزیون است. بنابراین به بخش sound mode در منو تلویزیون بروید و حالت های مختلف آن را آنالیز کنید.

در حالت معمول، مدل های مختلفی مانند استاندارد، موسیقی، custom و ... در این منو خواهید یافت که می توانید با توجه به محتوای رسانه ای که دیدن می کنید، آن را تغییر دهید. برای مثال اگر بخش clear voice را انتخاب کنید، تلویزیون برای افزایش وضوح صدایی است که می شنوید، ممکن است صدای پس زمینه ای که آزار دهنده است را کم کند تا شما صدای اصلی را بهتر بشنوید.

بعلاوه در بخش optimized و amplify setting می توانید کیفیت صدا را بیشتر تغییر دهید. اگر در حال دیدنی یک فیلم هستید و می خواهید صدای بازیگرها بهتر پخش سود، روی گزینه optimized کلیک کنید و اگر در حال گوش دادن به موسیقی هستید، amplify می تواند کیفیت صدا و آواها را برای شما هیجان انگیزتر و دلنشین تر کند.

بخش دیگری که در منو صدا وجود دارد، بخش compression یا فشرده سازی صداست که در حالت معمول روی حالت auto (اتوماتیک) قرار گرفته است. این ویژگی در هنگام دیدنی تلویزیون در شب، بیشتر به کار می آید. اگر بخواهید صدای تلویزیون مانع از آزار دیگر اطرافیان و همسایه ها گردد و در عین حال شما بتوانید با صدای مناسبی، تلویزیون ببینید، در این حالت گزینه auto gain control را روشن (on) کنید.

مورد آخر equlalization در منو صداست. این بخش هم باندهای متفاوتی از صدا را برای شما فراهم می نماید که می توانید با توجه به آنچه هم اکنون دیدن می کنید، آن را تغییر دهید تا کیفیت صدا مناسب تر گردد.

  1. از وسایل جایگزین برای بالا بردن کیفیت بهره ببرید

اگر نمی خواهید به سراغ خرید تلویزیون نو بروید، می توانید به سراغ خرید دستگاه های مقرون به صرفه تری بروید که کیفیت صدا و تصاویر را در تلویزیون شما بهتر می نمایند. برای مثال قبل از آنکه به سراغ تجهیزاتی برویم که به طور معین روی کیفیت صدا تمرکز می نمایند، اجازه دهید، دستگاه نوی را معرفی کنیم که می تواند تجربه شما را از تلویزیون های معمولی دگرگون کند. اسمارت باکس ها که با نام اندروید باکس هم معروف هستند، قابلیت اتصال به اینترنت را به تلویزیون شما فراهم می نمایند و به وسیله این لینک قابل مشاهده و خریداری هستند.

این دستگاه های کوچک که شبیه فلش مموری ها و مودم های اینترنتی هستند، به وسیله پورت HDMI به تلویزیون شما متصل می شوند و به تلویزیون اجازه اتصال به اینترنت را می دهند تا بتوانید به راحتی به دیدنی محتواهای رسانه های آنلاین بپردازید. قیمت خرید این دستگاه ها بسیار کمتر از خرید تلویزیون است و البته مزایای دیگری دارند که در این مقاله به آن ها اشاره شده است.

اما وقتی به سراغ افزایش کیفیت صدا می روید، می توانید به سراغ خرید انواع اسپیکرهای ایستاده تا سیسم های پخش خانگی بروید که به علت داشتن بلندگوهایی با توان بیشتر، قدرت و کیفیت صدای تلویزیون شما را ارتقا می دهند. اما چند نکته را در نظر داشته باشید:

ممکن است با خرید اسپیکر هم مشکل شما حل نگردد، پس باید ابتدا بتوانید مسئله ای که در کیفیت صدای تلویزیون شما ایجاد شده است را به درستی شناسایی کنید تا متناسب با آن اسپیکر و یا سیستم پخش خانگی تهیه کنید.

بعلاوه اگر قصد خرید اسپیکر را دارید و تلویزیون شما امکان اتصال به بلوتوث را دارد، سعی کنید انواع اسپیکرهای بلوتوث دار را تهیه کنید، چرا که مزایای بیشتری نسبت به انواع کابلی دارند و دیگری نیازی به وجود کابل نیست. البته اسپیکرهای بلوتوث دار، ممکن است تاخیر چندثانیه ای با صدایی که در تلویزیون پخش می گردد داشته باشند. بعلاوه در این حالت می توانید هدفون های بلوتوث دار هم تهیه کنید و صدای تلویزیون را به وسیله هدفون ها بشنوید که تاثیر زیادی روی کیفیت صدا خواهد داشت.

  1. به وسایل اطراف توجه کنید

مورد نهایی مربوط به نحوه چیدمان تلویزیون و دیگر دکوراسیونی است که در کنار تلویزیون قرار داده شده اند. برای مثال، ممکن است بعضی از وسایلی که در نزدیکی تلویزیون قرار داده باشید ساطع نماینده و یا گیرنده بیشتر صدا باشد و در نتیجه نتوانید صداها را به خوبی بشنوید. برای مثال حتما تجربه نموده اید که اگر در کنار اسپیکر ایستاده تلویزیون، چندین گلدان قرار داشته باشد (کاری که برای زیباتر کردن دکوراسیون انجام می گردد)، صدایی که از تلویزیون به گوش شما می رسد، بسیار کمتر خواهد بود.

بنابراین زمانی که صدای تلویزیون شما کمتر از حدی است که دوست دارید، همه موارد را از منوی صدای تلویزیون، نصب بودن کابل و یا بلوتوث اسپیکر و حتی کیفیت صدای خود محتوای رسانه ای که در حال دیدنیش هستید مطمئن شوید و پس از ان اقدام به خرید دستگاه های پیشرفته تر و یا حتی انواع نوتر تلویزیون باشید.

منبع: فرارو

به "4 روش برای بهبود بخشیدن به صدای تلویزیون های خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 روش برای بهبود بخشیدن به صدای تلویزیون های خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید