دانستنی های جالب راجع به آوکادو

به گزارش گردش 360 به دور دنیا، میوه آووکادو، یک ماده غذایی کامل با 14 ماده معدنی مفید برای تحریک رشد بدن می باشد؛ مثلا دارای املاح آهن و مس است که برای خون سازی مفیدند؛ یا سدیم و پتاسیم موجود در آووکادو تعادل شیمیایی بدن را حفظ می نمایند.

دانستنی های جالب راجع به آوکادو

4 حقیقت شگفت انگیز در خصوص آووکادو!

برخی افراد آووکادو را یک غذای کامل می نامند؛ این لقب فقط بخاطر نقش آووکادو به عنوان ماده اولیه گواکامول به آن داده نشده است. آووکادوها یکی از مجذوب نماینده ترین سبزیجات موجود، یا شاید بهتر باشد بگوییم یکی از مجذوب نماینده ترین میوه ها هستند. درواقع آووکادوها خواص متعددی دارند و مانند توت ها یک ابرغذا هستند. اما هر عنوانی به آنها بدهید، باید بدانید که مزایای بسیاری برای سلامتی دارند.1

فواید سلامتی آووکادو

فواید سلامتی آووکادو بی شمار هستند. یک مطالعه اخیر که در مجله تغذیه منتشر شد، دریافت افرادی که آووکادو مصرف می نمایند، نسبت به افراد مشابهی که آووکادو نمی خورند، وزن بدن پایین تر، دور کمر پایین تر و BMI کمتری دارند.

بعلاوه محققان دریافتند آنهایی که آووکادو مصرف می نمایند، سطح کلسترول خوب بالاتر، مصرف قند کمتر و به طور کلی یک رژیم غذایی بهتر دارند. این مطالعه در مجموع نتیجه گیری کرد که مصرف نمایندگان آووکادو در مقایسه با سایر افراد، سالم تر هستند.

آنها سرشار از پروتئین هستند
آووکادوها یکی از معدود میوه های با پروتئین بالا هستند. هر آووکادو حدود 4 گرم پروتئین دارد. آنها همه 18 اسید آمینه ضروری را دارند که تمامی این اسیدهای آمینه، بسیار زیست فراهم هستند؛ یعنی بدون هیچ تغییری وارد دستگاه گردش خون بدن می شوند.

این، آووکادوها را به یک منبع عالی پروتئین برای وگان ها، گیاهخواران و حتی گوشتخواران تبدیل می نماید زیرا برخی از اسیدهای آمینه در محصولات حیوانی نمی توانند به راحتی مورد استفاده بدن شما قرار بگیرند.

پتاسیم آنها بیشتر از موز است
ما اغلب موزها را به عنوان یک منبع غنی پتاسیم درنظر می گیریم، در حالی که میوه ها و سبزیجات متعددی هستند که محتوای پتاسیم بالاتری دارند. آووکادوها یکی از آنها می باشند. یک آووکادوی میانه حدو 975 میلی گرم پتاسیم دارد. پتاسیم در حفظ سلامت کلیه، فشار خون و سلامت عضلات اهمیت دارد.
آنها می توانند به یاری یک سیب، نرم شوند
آووکادوها در هنگام خرید معمولا بسیار سفت هستند. با این حال به راحتی می توانند در خانه نرم و رسیده شوند. فقط کافی است آووکادوها را به همراه یک سیب درون پاکت کاغذی قهوه ای قرار دهید و سرش را محکم ببندید. سیب ها گاز اتیلن آزاد می نمایند؛ یک هورمون گیاهی طبیعی که به آووکادوها یاری می نماید در عرض چند روز برسند.
آووکادوها یکی از 15 ماده غذایی پاک هستند
اگر نگران آن هستید که مواد غذایی مصرفی تان در معرض آفت کش ها قرار گرفته باشند، باید بدانید که آووکادوها یکی از سالم ترین محصولات طبیعی هستند.

پوشش سفت آووکادوها به محافظت از آنها در برابر آلودگی یاری می نماید. بنابراین اگر نمی توانید از پس هزینه خرید محصولات کاملا ارگانیک بربیایید، آووکادو یکی از محصولاتی است که می توانید با خیال راحت از نوع معمولی ان بهره ببرید.

آووکادوها سرشار از چربی های سالم بوده و طعم ملایمی دارند، بنابراین برای استفاده در ساندویچ ها، سالادها و غیره مناسب اند. حتی می توانید در برخی دستورالعمل ها به عنوان جایگزین کره از آنها بهره ببرید.1

آووکادو بصورت غیر قابل باوری مغذی و مقوی است
آووکادو میوه درخت آووکادو است که از در جهانی علم با نام Persea americana شناخته می گردد.این میوه لذیذ به علت ارزش تغذیه بسیار بالا و بعلاوه به خاطر داشتن طعم خوب در فرهنگ های مختلف به غذاها اضافه می گردد و سس ها و چاشنی های خوشمزه ای نیز با آن درست می نمایند.

این روزها، آووکادو به یک ماده غذایی فوق العاده مهم و بعلاوه محبوب در بین افرادی است که به سلامتی خود اهمیت می دهند و بعلاوه به علم تغذیه مطلع هستند. از آووکادو اغلب به عنوان یک ماده غذای فوق العاده یاد می گردد که بابت خواص زیاد و ارزش غذایی بالایی که دارد.

هم اکنون در سراسر جهان انواع مختلف آووکادو فراوری می شوند که از نظر شکل و رنگ با یکدیگر متفاوت هستند، برخی از آووکادو شبیه گلابی و برخی دیگر به شکل گرد هستند و از نظر رنگ نیز بسیار متغیر است آووکادو سبز رنگ تا سیاه رنگ وجود دارد. این میوه بعلاوه در سایزهای مختلف فراوری می گردد بطوری که هم اکنون از آووکادوی 200 گرمی تا آووکادوی در حدود یک و نیم کیلویی در فروشگاه های نقاط مختلف جهان به فروش می رسند.2

برخی از فراوان ترین مواد مغذی در یک وعده 100 گرمی از آووکادو هستند
ویتامین کا: 26 درصد RDA (اندازه توصیه شده روزانه)

فولات: 20 درصد RDA

ویتامین سی: 17 درصد RDA

پتاسیم: 14 درصد RDA

ویتامین ب5: 14 درصد RDA

ویتامین ب6: 13 درصد RDA

ویتامین ای: 10 درصد RDA

بعلاوه حاوی مقادیر کمی از منیزیم، منگنز، مس، آهن، روی (زینک)، فسفر، ویتامین آ، ب1 (تیامین)، ب2 (ریبوفلاوین) و ویتامین ب3 (نیاسین) می باشد.

هر 100 گرم آووکادو حدود 160 کالری، 2 گرم پروتئین و 15 گرم چربی سالم دارد. اگرچه آووکادو حاوی 9 گرم کربوهیدرات است اما 7 گرم آن فیبر و فقط 2 گرم آن کربوهیدرات خالص است. بنابراین آووکادو یکی از غذاهای کم کربوهیدرات گیاهی است.

آووکادو فاقد سدیم و کلسترول است و چربی اشباع پایینی دارد. به نظر نمی رسد که این، مسئله مهمی باشد اما یکی از دلایلی است که کارشناسان محافظه کار و قدیمی همچنان معتقدند که آووکادو ذاتا مضر است.3

نتیجه گیری
آووکادو یک میوه گلابی شکل سبزرنگ است که اغلب گلابی تمساح نامیده می گردد. این میوه سرشار از چربی های سالم، فیبر و مواد مغذی مهم مختلف است.3

چه قسمت هایی از آووکادو خوراکی است؟

گوشت زرد و سبز رنگی داخل میوه خوراکی است، اما پوست و دانه آن دور ریخته می گردد.

آووکادو بسیار دارای ارزش غذایی بالایی است و حاوی تعداد زیادی از مواد مغذی است که از جمله شامل 20 نوع ویتامین و بعلاوه تعدادی از انواع مواد معدنی مختلف است.2

پینوشتها

1.www.rastineh.com

2.www.okala.com

3.www.chetor.com

منبع: راسخون

به "دانستنی های جالب راجع به آوکادو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دانستنی های جالب راجع به آوکادو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید