سفر زمینی به استانبول با قطار، اتوبوس و ماشین شخصی

به گزارش گردش 360 به دور دنیا، شاید در ابتدا فکر کنید که این نوع از سفر خیلی مفرح نخواهد بود اما باید بدانید که سفر زمینی هواداران منحصربه فرد خود را دارد و تعداد آنها نیز کم نیست. این دسته افراد کسانی هستند که از جهت نیز لذت می برند و لذت سفر را تنها در رسیدن به مقصد نمی دانند. بعضی از مسافران با اتوبوس، بعضی با قطار و حتی بعضی با وسیله نقلیه شخصی خودشان این سفر را تجربه می نمایند. این سفر قیمت بسیار ارزان ای دارد، اما طبیعتا مدت زمان زیادی را در جهت خواهید بود. به همین دلیل بهتر است کمی شکیبا باشید و از طول جهت لذت ببرید. شاید طی کردن این جهت طول و دراز برای بچه ها و افراد مسن خیلی سخت باشد. پس پیش از تصمیم گیری بهتر است ابتدا با خبرنگاران همراه شوید تا همه چیز را درباره سفر زمینی به استانبول بدانید.

سفر زمینی به استانبول با قطار، اتوبوس و ماشین شخصی

سفر زمینی به استانبول با اتوبوس و هزینه ها

سفر زمینی به استانبول با اتوبوس یکی از روش های عالی برای تجربه سفری مقرون به صرفه و هیجان انگیز محسوب می گردد. زیرا سفر با اتوبوس نسبت به سفر با وسیله نقلیه شخصی امنیت بیشتری دارد و شما می توانید در طول جهت از منظره ها شهرهای مختلف ایران و ترکیه لذت ببرید. البته باید بدانیداتوبوس هایی که راهی استانبول می شوند، تماما VIP هستند و جایگاه های بسیار راحتی دارند از این رو لازم نیست که نگران کیفیت سفر خود باشید. زیرا امکان عقب دادن جایگاه و خوابیدن در طول جهت به راحتی وجود دارد. اما پیش از اینکه تصمیم خود را مبنی بر تجربه این سفر، با اتوبوس قطعی کنید، بهتر است بدانید که این جهت حدود دو هزار کیلومتر طول دارد. پس باید انتظار یک سفر طولانی بین 30 تا 40 ساعت را داشته باشید.

هزینه بلیت اتوبوس از تهران تا استانبول به صورت مستقیم، بین 150 تا 300 هزار تومان است و از پایانه آزادی و بیهقی آغاز می گردد. اگر هم بخواهید از تبریز حرکت کنید، باید بین 180 تا 300 هزار تومان به عنوان هزینه بلیت اتوبوس پرداخت کنید. البته تراکم جمعیت در تهران بیشتر است و شما می توانید به راحتی اتوبوس مورد نظر خود را پیدا کنید. از تهران تا تبریز حدود 600 کیلومتر فاصله است. از آنجا تا مرز بازرگان نیز 290 کیلومتر فاصله دارید. البته شرکت های اتوبوس رانی از مرز های بازرگان، سرو و رازی برای سفر به ترکیه استفاده می نمایند.

مرز سرو در نزدیکی ارومیه بوده و در 60 کیلومتری این شهر واقع شده است و مرز رازی نیز در نزدیکی خوی قرار گرفته است و با این شهر حدود 70 کیلومتر فاصله دارد. فقط باید انتظار این مساله را داشته باشید که در طول جهت ممکن است به خاطر چک کردن مقدار بار هر نفر که حدود مجاز آن 20 کیلوگرم است و بعلاوه کنترل پاسپورت خروج از کشور و پرداخت هزینه عوارض خروج مسافران، مجبور باشید ساعت ها منتظر بمانید.

سفر زمینی به استانبول با اتوبوسسفر زمینی به استانبول با اتوبوس

معایب سفر به استانبول با اتوبوس

  • انتظار طولانی مدت به خاطر چک کردن پاسپورت، اضافه بار و بعلاوه پرداخت عوارض خروج از کشور
  • حداقل تحرک در طول جهت نسبت از طریق نقلیه شخصی و قطار
  • عدم حق انتخاب در خصوص اقامتگاه های بین راهی
  • بعضی از اتوبوس ها به یک سرویس بهداشتی مجهز هستند که آن هم برای تعداد زیاد مسافران اصلا مناسب نخواهد بود و بعضی دیگر اصلا این امکان را ندارند و شما باید منتظر توقف های بین راهی باشید.
  • زمان سفر بسیار زیاد است.
  • قیمت بلیت در ایام تعطیلات و عید افزایش پیدا می نماید.
سفر زمینی به استانبول با اتوبوس

سفر به استانبول با قطار و هزینه ها

اگر نسبت به طولانی بودن جهت در یک سفر صبر و تحمل زیادی دارید و به راحتی می توانید خود را برای چنین سفری آماده کنید، همراه با قطار به استانبول سفر نموده و از زیبایی های طول جهت لذت ببرید. پیش از هر چیز باید خاطر نشان کنیم که این سفر حدود سه روز، یعنی 70 ساعت به طول خواهد انجامید! یعنی به مقدار یک تور کوتاه استانبول، تنها در طول جهت رفت و به همین مقدار در جهت بازگشت خواهید بود. پس اگر با این مسئله مسئله ای ندارید، به شما پیشنهاد می کنیم ادامه این بخش را مطالعه کنید! زیرا سه روز اقامت در قطار شاید برای خیلی از افراد ساده نباشد.

در حال حاضر دو قطار تهران - آنکارا و تبریز - وان برای سفر زمینی به استانبول وجود دارند. قطار تبریز - وان دوشنبه ها ساعت 22 شب از تبریز حرکت نموده و در نهایت ساعت 4 صبح سه شنبه به وان می رسد. از آنجا نیز روش های مختلفی برای رسیدن به استانبول وجود دارد و می توانید از قطار، تاکسی یا اتوبوس بهره ببرید. اما روش دیگری که برای سفر پیش روی شما واقع شده است، قطار مستقیم تهران - آنکارا است. این قطار سریع السیر بوده و چهارشنبه هر هفته ساعت 22 شب، تهران را به مقصد آنکارا ترک می نماید.

این قطار در نهایت شنبه ساعت 10 صبح، پس از یک سفر 70 ساعته، شما را به آنکارا می رساند. از آنکارا نیز مجددا باید سوار بر قطار دیگری شده و خودتان را به استانبول برسانید. قیمت بلیت این قطار بر اساس ارز خارجی معین می گردد و به همین دلیل نرخ آن کاملا متغیر است. اما به صورت کلی قیمت بلیت قطار برای این سفر در بازه ای بین 700 هزار تومان تا یک میلیون تومان به ازای هر نفر خواهد بود. مهم ترین مزیت این سفر، دسترسی لحظه ای به سرویس بهداشتی در هر واگن و کوپه های چهار نفره با تخت خواب های راحت است. شما می توانید در قطار حرکت کنید و همچون اتوبوس محدود نیستید. بعلاوه می توانید از تنوع غذاهای رستوران استفاده نموده یا غذاهای نیمه آماده و کنسروی همراه خود بیاورید.

سفر به استانبول با قطارسفر به استانبول با قطارسفر به استانبول با قطارسفر به استانبول با قطار

در گردش 360 به دور دنیا بخوانید

جاهای تماشای استانبول ؛ 35 مکان حیرت آور شهر استانبول

سفر زمینی به استانبول با ماشین شخصی و هزینه ها و امور اداری خروج از کشور در این سفر

سفر زمینی به استانبول با وسیله نقلیه شخصی، می تواند تجربه بسیار لذت بخش و خاطره انگیزی باشد. در حقیقت برترین نوع سفر زمینی به استانبول را می توان سفر با وسیله نقلیه شخصی دانست. در این حالت شما می توانید سفرتان را خودتان برنامه ریزی کنید. در هر جایی که می خواهید، توقف کنید و در هر زمان که تمایل دارید، به راه خود ادامه دهید. این برترین نوع سفر است زیرا جهت تهران به استانبول از جاده های کوهستانی، جنگلی و سرسبز می گذرد. شما می توانید در طول جهت از جاذبه های تماشای شهرهای مختلف ترکیه نیز لذت ببرید و حتی اقامت شبانه را در شهرهای متفاوتی تجربه کنید.

همه اینها تنها در سفر زمینی به استانبول با وسیله نقلیه شخصی امکان پذیر است. اما باید بدانید که شرایط سختی برای خروج وسیله نقلیه شخصی شما از مرز وجود دارد که حتما باید پیش از سفر از این شرایط اطلاع کافی داشته باشید.

  • پلاک بین المللی: همانطور که می دانید، هر کشور پلاک مخصوص به خود را دارد و برای ورود به یک کشور دیگر، باید از پلاک بین الملل بهره ببرید. جالب است بدانید که این پلاک به خودرو و نه به مالک خودرو تعلق می گیرد. این یعنی زمانی که در حال خرید و فروش خودرو هستید، می توانید این پلاک را تحویل دهید، زیرا پلاک بین المللی تنها با همان خودرو اعتبار دارد و اصلا متعلق به مالک و راننده آن نیست. برای تهیه پلاک بین الملل که بعضی آن را به نام پلاک ترانزیت می شناسند، باید حدود 360 هزار تومان پرداخت کنید.
  • گواهی نامه بین المللی: متاسفانه گواهی نامه ایران در کشورهای دیگر نامعتبر است. به همین دلیل برای اینکه بتوانید در کشورهای خارجی رانندگی کنید، احتیاج به گواهی نامه بین المللی خواهید داشت. البته بعضی تصور می نمایند که این یعنی باید مجددا در آزمون های رانندگی شرکت نمایند، اما اصلا اینطور نیست. شما می توانید با ارائه گواهینامه ایران و پرداخت مبلغ 120 هزار تومان، یک برگه مجوز برای رانندگی بین المللی به دست آورید.
  • کاپوتاژ و مجوز خروج از کشور: در بین مدارک مورد احتیاج، باید کاپوتاژ یا همان مجوز خروج از کشور وسیله نقلیه خود را نیز تهیه کنید و برای کسب این مجوز باید حدود 18 هزار تومان بپردازید.
  • برچسب CD و IR: این دو برچسب به نوعی کارت شناسایی خودرو شما محسوب می شوند. شما باید بابت خرید این دو برچسب چهار هزار و 800 تومان بپردازید و می توانید آن را روی وسیله نقلیه خود نصب نکنید. اما برای برطرف مسائل احتمالی، بهتر است حتما این دو برچسب را روی شیشه خودرو خود بچسبانید.
سفر زمینی به استانبول با ماشینسفر زمینی به استانبول با ماشینسفر زمینی به استانبول با ماشین

نکاتی درباره بیمه ماشین، پیش از خروج از کشور

در ترکیه نیز همچون ایران، بیمه شخص ثالث خودرو اجباری است و در صورتی که خودرو دارای این بیمه نباشد، شامل جریمه خواهد شد. این بیمه را به نام بیمه ترافیک یا همان Trafik Sigorta می شناسند و باید حتما پیش از سفر به ترکیه، آن را تهیه کنید. البته برای پوشش بیشتر، می توانید از بیمه بدنه یا همان کاسکو نیز استفاده نمایید تا در طی سفر خود کاملا آسوده خاطر باشید.

جالب است بدانید که بیمه ایران قادر است از داخل کشور برای شما بیمه ترافیک در کشور ترکیه را صادر کند. برای این کار باید برگه سبز و کارت ماشین خود را به دفاتر این بیمه برده و کارهای مربوط به صدور بیمه ترافیک ترکیه وسیله نقلیه خود را انجام دهید. البته شما می توانید از شرکت های بیمه ترکیه نیز این بیمه نامه را بخرید. برای این کار بهتر است در ساعات کاری به شهرهای مرزی رفته و در آنجا در پی دفاتر بیمه مختلف بگردید. کار صدور بیمه نامه شما بیش از یک ساعت طول نمی کشد.

بیمه ماشین

مرزهای زمینی سفر به استانبول

به صورت کلی برای خروج از ایران به سمت استانبول، سه گزینه پیش روی شما عزیزان واقع شده است. شما می توانید مرز بازرگان، مرز رازی و یا مرز سرو را برای خروج خود انتخاب کنید.

1) مرز بازرگان در 290 کیلومتری تبریز واقع شده است. زمانی که از مرز بازرگان جهت خود را به سمت استانبول آغاز می کنید، باید از شهر های مختلفی مثل گوربولاق، دوغو بایزدید، آغری و غیره عبور کنید تا در نهایت به استانبول برسید. از جهت بازرگان تا استانبول حدود 1540 کیلومتر راه است. البته این جهت زیبایی های منحصربه فرد خود را دارد و با وسیله نقلیه شخصی از زمان حرکت بین 25 تا 28 ساعت در راه خواهید بود.

2) اما مرز رازی در 65 کیلومتری خوی واقع شده است که معمولا انتخاب دوم کسانی است که قصد سفر زمینی به استانبول را دارند. البته خوی بیشتر برای افرادی مناسب خواهد بود که می خواهند به وان سفر نمایند. اگر شما نیز می خواهید سفری جامع و کامل داشته باشید، می توانید سری به شهر وان نیز بزنید. اما از مرز رازی تا خود استانبول حدود 1827 کیلومتر راه پیش روی شما است که این یعنی جهت مرز رازی حدود 300 کیلومتر نسبت به مرز بازرگان طولانی تر خواهد بود.

3) جهت سوم مرز سرو است که در 60 کیلومتری شهر ارومیه واقع شده است. منطقه مرز سرو از نظر جغرافیایی کاملا کوهستانی بوده و بهتر است به هیچ وجه در فصل زمستان این مرز را برای آغاز سفر خود به استانبول انتخاب نکنید زیرا جهت بسیار خطرناکی انتظار شما را می کشد. فاصله مرز سرو تا استانبول بیش از دو گزینه دیگر است و شما باید حدود 1940 کیلومتر در راه باشید. این جهت نیز بین 28 تا 30 ساعت به طول خواهد انجامید.

مرزهای زمینی سفر به استانبولمرزهای زمینی سفر به استانبول

در گردش 360 به دور دنیا بخوانید

مراکز خرید استانبول ، راهنمای کامل خرید برای گردشگران

برترین زمان سفر زمینی به استانبول

بهار را می توان برترین زمان سفر زمینی به استانبول دانست. در این فصل منظره ها طبیعی بسیار زیبایی از هر طرف شما را شگفت زده خواهند کرد. همه جا سرسبز است و می توانید از تماشا دشت های پر گل، جنگل های انبوه و رودهای پر آب لذت ببرید. در فصل تابستان ممکن است گرمای هوا شما را آزار دهد و در فصل زمستان جهتهای کوهستانی پوشیده از برف بوده و این سفر اصلا توصیه نمی گردد. پاییز نیز برای کسانی که عاشق طبیعت گردی هستند، فصل مناسبی است اما نسبت به بهار، سرمای بیشتری دارد.

سفر زمینی به استانبول

نکات مهم قبل از سفر زمینی به استانبول

  • در سفر زمینی به استانبول حتما داروهای شخصی و کیف لوازم کمک های اولیه را همراه خود داشته باشید.
  • حتما به مقدار کافی تنقلات و آب با خود ببرید تا در طول جهت دچار مشکل نشوید.
  • عینک آفتابی، کرم ضد آفتاب و کلاه آفتاب گیر فراموش نگردد.
  • بهتر است برای هر گونه مشکل احتمالی، وسایل مورد احتیاج را همراه داشته باشید.
  • قیمت بنزین در ترکیه بسیار گران تر از ایران است.
  • در سفر زمینی به استانبول برای کاهش هزینه ها، بهتر است حتما غذاهای نیمه آماده و کنسروی همراه خود داشته باشید.
  • حتما مدارک لازمه را پیش از سفر تهیه کنید.
سفر زمینی به استانبول

شما برای ما بنویسید

خب گردش 360 به دور دنیا ی عزیز، نظر شما در خصوص سفر زمینی به استانبول چیست؟ آیا شما این سفر را به انواع هوایی ترجیح می دهید؟ به نظر شما این نوع سفر مناسب چه کسانی است؟ آیا کسانی که این نوع سفر را انتخاب می نمایند، به خاطر صرفه مالی است یا از طول جهت لذت می برند؟ آیا شما تا به حال از جهت زمینی سفر استانبول را تجربه نموده اید؟ اگر اینطور بوده، تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید! به نظر شما کدام روش سفر زمینی به استانبول مناسب تر است؟ نظرات و تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید و در بهبود مطالب ما را کمک کنید.

منبع:سـفـرزون

منبع: دیجیاتور

به "سفر زمینی به استانبول با قطار، اتوبوس و ماشین شخصی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفر زمینی به استانبول با قطار، اتوبوس و ماشین شخصی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید